Головна » 2022 » Листопад » 3 » Жіноче відділення поліції створив Талібан

Жіноче відділення поліції створив Талібан

жінка відділення поліція талібан

Завербовані жінки стверджують, що на них "не чиниться жодного тиску".

Талібан сформував відділення жіночої поліції, щоб придушувати протести та демонстрації в Афганістані. Про це повідомляє Tolonews.

Відомо про вербування приблизно 100 жінок, які до захоплення влади Талібами працювали в афганському МВС. Вони пройшли навчальний курс у Кабульському поліцейському навчальному центрі.

Деякі з них обіцяють "застосовувати те, що вони дізналися, на практиці", а також закликали дівчат, які пішли раніше, повернутися до лав силовиків. Одна із завербованих стверджує, що на працівниць "не чиниться жодного тиску" і для них "немає жодної загрози".

За словами місцевих експертів, жіночий підрозділ – "істотна необхідність", яка дозволить "зменшити злочинність кількісно та якісно".

"Присутність професійних та підготовлених жінок-поліцейських у секторі безпеки, а також у забезпеченні безпеки та скороченні злочинів кількісно та якісно є нагальною необхідністю", – розповів військовий фахівець Саден Шинварі.

Представник МВС Абдул Наві Такур стверджує, що відомство "все ще намагається завербувати й інших жінок для роботи в поліції".


За матеріалами: Новини сьогодні
03-11-2022
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1333

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]