Головна » 2017 » Червень » 14 » Зустрівся із представниками поліції тячівський міський голова Іван Ковач

Зустрівся із представниками поліції тячівський міський голова Іван Ковач

Сьогодні у Тячівському відділі поліції відбулася робоча зустріч Тячівського міського голови Івана Ковача із представниками поліції – начальником кадрового забезпечення ГУНП України в Закарпатській області Андрієм Даскалюком, начальником відділу комп’ютерного забезпечення патрульної поліції м. Мукачева та м. Ужгорода Сергієм Митровці та начальником Тячівського РВ ГУНП України в Закарпатській області Василем Майдаником.

Тематикою зустрічі стало обговорення питання кадрового набору до лав патрульної поліції Закарпаття. Завдання непросте, адже робота патрульних поліцейських має зробити життя людей безпечнішим, і працювати у цій службі повинні відповідальні та мужні особи. Відтак керівництво поліції вирішило долучити до цієї відповідально справи – кадровий набір до лав патрульної поліції – місцеву владу.

Відтак Тячівський міський голова Іван Ковач відгукнувся на прохання поліції Закарпаття і міста Тячів зокрема, допомогти у проведенні масово-просвітницької роботи серед  громадян щодо набору працівників до патрульної поліції. Вирішено провести у п’ятницю, 16 червня 2017 року, на площі Незалежності в місті Тячів зустріч поліціянтів із жителями Тячівської об’єднаної територіальної громади.

Під час зустрічі із громадськістю представники патрульної поліції Ужгорода та Мукачева роз’яснять присутнім умови вступу на роботу. Бажаючі працювати у патрульній поліції зможуть детальніше дізнатися про переваги та вимоги до патрульного від справжніх спеціалістів.

Отож, зустріч з громадськістю розпочнеться о 10.00 на площі Незалежності в місті Тячів. Запрошуються всі бажаючі!


За матеріалами: Новини сьогодні
14-06-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1897

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]