Головна » 2012 » Серпень » 16 » В Ужгороді пройшов другий ярд-сейл в атмосфері свята

В Ужгороді пройшов другий ярд-сейл в атмосфері свята

Вперше ярд-сейл пройшов в Ужгороді на початку липня, і вже тоді здобув своїх "прихильників" і зібрав багато схвальних відгуків. Відтак, організатори спромоглись і на другий захід такого формату – недільного дня у скверику-альпанарії по вул. Жупанатській розгорнулась виставка-розпродаж потриманих речей і мистецьких виробів ручної роботи.

Як і минулого разу, відвідувачі ярд-сейлу мали змогу знайти серед представлених "товарів" те, що припаде їм до душі: від прикрас місцевих майстрів у вигляді браслетів, завушниць і різноманітних сувенірів – до оригінального одягу і навіть тістечок із надписами "з’їж мене".

Поки відвідувачі ярд-сейлу шукали на "прилавках" яромарку-розпродажу щось, що припаде їм до душі, благодійники місцевої громадської організації "Барбос" пропонували їм долучитись до доброї справи: збирали кошти для безпритульних тварин і підшукували тваринам-"безхатченкам" нового господаря. Фотографи, тим часом, пропонували гостям зробити фото на пам'ять на фоні килима, а музиканти місцевих гуртів тішили хорошою музикою.

Незважаючи на витівки погоди, другий ярд-сейл в Ужгороді все ж відбувся – ще більш "наповнений", ще більш цікавий, ще більш оригінальний, ще більш велелюдний. І, судячи з відгуків гостей і настрою організаторів, ярмарок-розпродаж має всі шанси стати для Ужгорода традиційним.


За матеріалами: Новини сьогодні
16-08-2012
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 12185

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]