Головна » 2013 » Квітень » 2 » 6 чоловічих звичок, які дратують жінок

6 чоловічих звичок, які дратують жінок

                6 чоловічих звичок, які дратують жінок

Ти - практично ідеал. Але іноді ти поводишся як пітекантроп, забуваючи, що поряд з тобою тендітна дівчина. Наш спеціальний агент в жіночому тилу Поліна Булгакова з'ясувала, які чоловічі недоліки дратують жінок, чому деякі звички доводять дівчат до сказу, і чим це все може закінчитися.

Скажу відразу, я з тих жінок, яких не дратує підняте сидіння унітазу, розкидані по квартирі чоловічі шкарпетки і звичка чухати самі знаєте що.

Чи то в силу виховання, чи то в силу характеру я спокійно ставлюся до подібного. У цій статті я розповім про менш лояльних жінок, яких виводять з себе, здавалося б, самі безневинні чоловічі дії. Пропоную розібратися разом, хто винен, і що, в такому разі, робити.

 1. Кривляння
 
Якщо твоя кохана злиться, коли ти сидячи за обіднім столом починаєш пародіювати політиків, швидше за все, її дратують не твої кривляння, а той факт, що її образ справжнього чоловіка розходиться з тим, що вона бачить зараз.
 
Іншими словами, не такі вже й погані твої пародії, і прем'єр-міністр у тебе виходить особливо смішним, вся справа в тому, що ти не вкладаєшся в рамки, які твоя кохана змайструвала для тебе.
 
Хто винен: ти не винен
 
Що робити: перше, поговори зі своєю коханою і попроси пояснити причини її невдоволення. По-друге, запишися в театральну студію. Самовиражатися в спеціально відведеному для цього місці.

 2. Ти залишаєш відкритим тюбик зубної пасти

Не повіриш, та й я сама насилу вірю цій статистиці, але факт залишається фактом: 8 з 10 жінок нервують з цього приводу. Як ніби інших приводів мало!

Хто винен: Ти не винен. Ну, може тільки трохи.

Що робити: Перший варіант, найпростіший: не забувати закривати цей нещасний тюбик. Друге рішення: перетвори недоліки в достоїнства! Вигадай гру: за кожен твій промах, коли твоя кохана закрила пасту замість тебе - виконуй її еротичне бажання. Думаю, через місяць ти вирішиш, що тобі простіше: закрити тюбик, чи знову вбиратися в рожевий костюм зайця з трояндою в роті.
 
3. Перегляд кровожерливих фільмів під час їжі
 
Можливо, ти знаходиш деяке задоволення в тому, щоб справлятися зі стейком, в той час як на екрані Ганнібал Лектер робить свої криваві справи. Можливо, ти великий фанат Квентіна Тарантіно і вважаєш кадри з «Безславних виродків» неперевершеними. Розумію. Але й ти зрозумій, жіноча психіка слабкіша твоєї, і має набагато нижчу інтенсивність, тому вимкни «Пилу 3» і принеси своїй коханій нашатир.

Хто винен: Ти
 
Що робити: Переглянути фільмотеку, частіше вечеряти з коханою в ресторані, відвести для перегляду фільмів-жахів спеціальний час і обговорити його зі своєю дівчиною.

Запропонуй своїй пасії такий варіант: раз на тиждень ти влаштовуєш тематичний перегляд фільмів жахів, а вона в цей час відвідує СПА. І вовки ситі, і нерви цілі.
 
4. Метеоризм

З дитинства нам твердять: це непристойно. З цим переконанням ми перетворюємося у дорослих дядьків і тіток, які стримують свої природні позиви. Але ти не з таких! Ти - не стримуєш себе. Одна справа, якщо ти страждаєш від метеоризму вночі. У народі нічний метеоризм називають «синдромом браку шкіри»: як тільки закриваються очі, шкіра сильно натягується, змушуючи відкритися інший отвір ... І зовсім інша справа, якщо ти не соромлячись, пускаєш гази протягом дня. Звичайно, нічого кримінального в цьому немає, але якщо твоя кохана все ж попросила тебе «бути тихіше", то поважай її право дихати на повні груди. Повними грудьми четвертого розміру.
 
Хто винен: Твій раціон і твій ШКТ
 
Що робити: Надмірне газоутворення є або наслідком дисбактеріозу, коліту, запору, гастриту, панкреатиту, холециститу, або надмірної любові до чорного хлібу, квашеній капусті, молоку, квасу, бобовим, картоплі та сильногазований напоїв. Тому, по-перше, звернися до лікаря, а по-друге, виключи з раціону вищеперелічені продукти.

5. Гучний спів в душі
 
Напевно, твоя мама хвалила вокальні дані і всіляко заохочувала спів. Але ти виріс, а в будинку з тобою живе інша жінка. І цю, іншу жінку, твої вокалізи дратують.

Хто винен: погана звукоізоляція ванної кімнати
 
Що робити: Скажи своїй коханій, що спів корисний для здоров'я: звук, що зароджується під час співу, тільки на 15-20% іде у зовнішній простір. Інша частина звукової хвилі поглинається внутрішніми органами, приводячи їх у стан вібрації. Цей своєрідний вібраційний масаж внутрішніх органів може стимулювати і покращувати їх роботу. Адже вона хоче, щоб ти був здоровий і повний сил?
 
6. Синдром Плюшкіна
 
Хоч ви, чоловіки, і жартуєте про безлад в жіночій сумці, ваші шафки в тумбочці можуть позмагатися за кількістю непотрібних предметів. Навушники від першого касетного плеєра, збільшувальне скло, пластмасова вилка, гумовий динозавр, льодяники, кульки для підшипників, оправа від окулярів, чеки з супермаркету, колекційна модель машини масштабу 1:43, і ще десяток дивовижних предметів я знайшла в тумбочці біля колеги, який люб'язно надав мені її для інспекції заради слідчого експерименту. Я дуже сподіваюся, що, як і у мого колеги, у тебе не «синдром Мессі", а банальна неохайність. Але будь обережніше, даний синдром розвивається несподівано для оточуючих. Спроби викинути непотрібні речі сприймаються в багнети. Іноді справа доходить до істерик з боку хворого. З часом стан людини може погіршуватися.

Хто винен: ти і маломістка тумбочка

Що робити: перше, зізнатися собі, що весь цей мотлох ти не можеш викинути не тому, що сильно їм дорожиш, а тому, що тобі просто лінь. По-друге, навести порядок. По-третє, влаштувати змагання: в кінці тижня демонструвати дівчині свою тумбочку в обмін на демонстрацію її сумки - хто виявився великим нечупарою, той і виконує бажання іншого.

 На закуску
 
Моє глибоке переконання таке: якщо тебе щось дратує, то причина, перш за все не в подразнику, а в особистому ставленні до цього: будь то дія, предмет, або дурна звичка.
 
Іноді ми не приймаємо людей в наше життя по абсурдним причинам і дратуємося за дрібниць. А іноді - приймаємо їх недоліки такими, які вони є.

Вся справа у відношенні.

Щиро бажаю тобі знайти жінку, яка без докорів буде діставати твої шкарпетки з - під дивана, а ти в свою чергу, не дратуючись, будеш дивитися з нею мелодрами і обирати нову, п'яту по рахунку сумочку.



За матеріалами: Новини сьогодні
02-04-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11471

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]