Головна » 2018 » Вересень » 2 » Активно готуються до зими воловецькі лісівники

Активно готуються до зими воловецькі лісівники

Воловецькі лісівники активно готуються до зими

На виконання протокольного рішення виробничої наради, яка відбулася нещодавно у Воловецькому держлісгоспі в усіх структурних підрозділах підприємства прискорилися роботи щодо підготовки до осінньо-зимового періоду 2018/19 років.

В даний час виконується ремонт та утеплення всіх виробничих, побутових, підсобних приміщень, завозяться паливні дрова. У автоколоні та цеху первинної переробки деревини підприємства проводиться обслуговування та ремонт машино-тракторного парку і устаткування в плані підготовки до роботи в умовах осінньо-зимового періоду. Виготовлено та відремонтовано невеликі пересувні приміщення для обігріву працівників, зайнятих на лісозаготівлях у віддалених лісових урочищах.
 
Поряд з цим ДП "Воловецьке лісове господарство" взяло на себе зобов'язання по забезпеченню паливними дровами закладів освіти та бюджетних установ Воловецького району в обсязі 362 кбм. Наданий час завезено на місця 115 кбм. Крім того, місцевому населенню згідно нарядів на відпуск лісопродукції виписано понад 2 тис.кбм паливних дров, з яких 1982 кбм вже отоварено. Як повідомив головний механік підприємства Понзель І.І. після чергового технічного обслуговування у цеху первинної переробки деревини в с. Підполоззя буде запущено ще і дровокольний станок.

За додатковою інформацією щодо виписки та отримання паливних дров можна звертатись у контори лісництв, цеху переробки деревини, контору лісгоспу та за тел.0995075510.
 
Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

 

 


За матеріалами: Новини сьогодні
02-09-2018
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1669

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]