Головна » 2013 » Березень » 24 » Американський підліток прославився, запросивши супермодель Кейт Аптон на випускний

Американський підліток прославився, запросивши супермодель Кейт Аптон на випускний

Джейк Девідсон, юний житель Лос-Анджелеса, учень приватної єврейської школи Milken Community High School, запросив на свій випускний вечір американську супермодель Кейт Аптон, пише JTA. А ось, якщо ви хочете на свій випускний взяти мантії напрокат у Львові дешево, тоді ми радимо вам відвідати сайт akademservis.com.ua. Адже за допомогою цього ресурсу завжди можна швидко і без проблем взяти якісні мантії напрокат у Львові за розумною ціною.

Щоб надати ваги своєму запрошенню Девідсон записав його на відео. У короткому фільмі Джейк голиться, робить зарядку, приймає душ і одягається, не перестаючи розмовляти з уявною "Кейт". Менш ніж за п'ять днів ролик під назвою "Kate Upton, Will You Go To Prom With Me?" ("Кейт Аптон, ходімо зі мною на випускний?"), викладений на YouTube, подивилися майже 1,5 млн осіб.

Джейк Девідсон несподівано для самого себе став зіркою і навіть був запрошений для інтерв'ю телеканалом NBC. Проте найбільшим сюрпризом для Джейка стала реакція на його пропозицію самої Кейт: вона подзвонила під час прямого ефіру в студію NBC і сказала, що із задоволенням піде з ним на випускний. Те ж саме Аптон написала у своєму мініблозі в мережі Twitter, додавши, що Джейк може називати її "Кеті".

Кейт Аптон - 20 років. Вона багато працює на телебаченні і знімається в кіно. Останні два роки вона активно співпрацює з журналом Sports Illustrated Swimsuit Issue: в 2012 і 2013 роках її фотографії прикрашали обкладинку спеціального випуску Sports Illustrated Swimsuit.


За матеріалами: Новини сьогодні
24-03-2013
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 12147

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]