Головна » 2014 » Січень » 25 » Близько двох тисяч чернігівців вийшли під ОДА

Близько двох тисяч чернігівців вийшли під ОДА

 25 січня 2014 року в Чернігові тривають акції протесту. З самого ранку хода рушила до приміщення ОДА.

Близько 2-х тисяч мітингувальників пом’янули хвилиною мовчання активістів, які загинули від злочинних дій уряду. Активісти Майдану на Красній площі скандували: "Ганьба!”, "Україна вставай, Чернігів виходь!”, "Репресіям – ні!”, "Банду геть!”, "Відставка!”.

На противагу протестувальникам зібралося з чотири сотні так званих "тітушків”, біля яких чергують міліціянти та священики Московського патріярхату.

"Ми звертаємося до правоохоронців: кидайте свою форму, переходьте на бік народу, бо єдиним джерелом влади є український народ. Я звертаюся до тих, "заблудших душ”, які з примусу, або ж за 200 гривень вийшли на Майдан – переходьте на бік народу. Сьогодні весь народ став на свій захист, бо нині є один поділ: на банду та український народ! Пам’ятаємо, що кров героїв, які загинули на Грушевського, лежить на одній людині в цій державі – на Януковичу. Сьогодні вся Україна повстала, вже 8 регіонів звільнені від банди та їхніх посіпак, тому наша земля – Чернігівщина, повинна подати приклад і іншим побратимам. Тому "Банду геть!”. Ми обов’язково переможемо. Бо боротьба триває як у Києві, так і на місцях. Ми ведемо нерівний бій, створюємо загони самооборони”, – заявив народний депутат України, уповноважений представник парламентської фракції Всеукраїнського об’єднання "Свобода” на Чернігівщині Руслан Марцінків.

Мітингувальнитки ухвалили рішення про відставку голови ОДА Хоменка В.М. та закликали повернути з Києва загони "Беркута” та інші підрозділи. Активісти рушили до ОДА, щоб передати свої вимоги.


За матеріалами: Новини сьогодні
25-01-2014
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11332

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]