Головна » 2021 » Квітень » 26 » Бронюємо готель самостійно онлайн: нюанси

Бронюємо готель самостійно онлайн: нюанси

бронювання готель онлайн

Бронюємо готель самостійно онлайн: нюанси

Збираючись в поїздку, люди ретельно все планують: що необхідно взяти з собою, як доїхати до місця призначення і де оселитися. На сьогоднішній день вибір готелів настільки великий, що підібрати можна як бюджетний варіант, так і п'ятизірковий люкс. В мережі Інтернет бронь можна зробити за пару хвилин, але вибрати сам готель складно, так як їх там тисячі. Гортаючи одну сторінку за одною, вибираєте найдоступніший для вас варіант і за ціною, і за параметрами. Проте, якщо метою вашої подорожі є Львів, тоді ви можете одразу перейти за адресою https://grunerhotel.com/rooms/ і забронювати номер в найкращому готелі міста. Це ідеальний варіант:

  • - готель розташований в центрі міста;
  • - номери оснащені всім необхідним та мають сучасний дизайн;
  • - ціни на номери поділені на категорії, так що кожен зможе підібрати свій варіант.

туризм Львів

Нюанси бронювання готелю онлайн

На сайтах розміщені фотографії, ціни, місце розташування та відгуки клієнтів, що заселилися раніше. Вивчивши детально всю інформацію, можна визначитися із вибором. Для оформлення угоди з готелем вам необхідно подати дані:

  • - прізвище, ім'я, по батькові;
  • - паспортні дані;
  • - період проживання;
  • - номер телефону та адресу електронної пошти.

Як правило, протягом півгодини з вами зв'яжеться оператор, з яким ви підтверджуєте бронь. Іноді підтвердження може відбутися відразу.

Багато людей бояться здійснювати бронювання через Інтернет, так як є ризик втрати грошей. У більшості випадків оплатити номер в готелі необхідно відразу, відправивши гроші на рахунок компанії. Є варіант передоплати - вносите суму, виставлену готелем, і укладаєте бронь. При заселенні ця сума вираховується з вартості проживання. І останнє - оплата на місці, найнадійніший з варіантів.

І все було б добре, якби не траплялися шахраї. Часто бувають випадки, коли людина оплатила суму за номер в готелі на фірму, якої по факту не існує. Грошей немає, номера немає, фірма зникла в той же день. Саме тому слід бронювати завжди готелі лише на чесних, офіційних і перевірених сайтах, які дають можливість оплати номера кредитною карткою.

Якщо ж було зроблено помилку, що ж робити в такому випадку? Найперше, що вам потрібно зробити - звернутися в банк, з карти якого ви робили переказ, і пояснити повністю всю ситуацію. Після відразу ж написати заяву до кіберполіції. У 85% випадків гроші вдається повернути, але на це може піти не один місяць, так як розслідування займе достатньо часу. Будьте до цього готові. Звичайно ж ситуація не з приємних, але якщо вже так сталося, не варто впадати в паніку. Перш, ніж робити грошовий переказ, дуже уважно вивчіть всю інформацію про даний готель, прочитайте відгуки реальних людей, радьтеся зі знайомими, які можливо там вже заселялися. Якщо вас щось бентежить, попросіть реквізити даної фірми. Якщо ж вам відмовили - швидше за все це не найнадійніший варіант і краще знайти інший.

Не варто забувати про різні додаткові послуги, які вам можуть знадобитися. Це, наприклад:

  • - міні-бар;
  • - дитячі ліжечка;
  • - сніданки в номер і т. д.

За їхнє користування часто необхідно оплачувати окремо.

Якщо у вас не виходить заїхати в день, на який заброньовано номер, готель має повне право встановити штрафні санкції. Суму штрафу виставляє адміністрація. Продовжити ж проживання в номері ви можете в будь-який день, не оплачуючи додаткових комісій.

Короткий висновок

У підсумку можна сказати, що бронювання через Інтернет — це не так страшно, головне дотримуватися правил, про які ми говорили вище, і все буде добре.


За матеріалами: Новини сьогодні
26-04-2021
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1617

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]