Головна » 2023 » Вересень » 10 » Буданов: негода не зупинить контрнаступ

Буданов: негода не зупинить контрнаступ

буданов

Осінь та холод не стане на заваді українському контрнаступу, Сили оборони продовжать просування у глиб оборони ворога попри холод та дощі, хоча вони й ускладнять для ЗСУ визволення рідної землі. Про це напередодні заявив начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов.

"Бойові дії так чи інакше продовжаться. На холоді, вогкості та у бруді воювати важче. Але бойові дії продовжаться. Контрнаступ триватиме", наголосив очільник української розвідки.

Також, як у Reuters нагадали, просування українських воїнів на півдні та сході країни суттєво ускладнювали облаштовані росіянами укріплення та великі мінні поля.

Як зазначають, з погляду сторонніх західних спостерігачів, недостатньо швидке звільнення територій "викликало побоювання серед прихильників Києва, що Заходу може бути важко підтримувати масштаб військової допомоги, щоб Україна продовжувала битися з такою ж інтенсивністю".

Проте Київ, як пише видання, дав зрозуміти, що Україна не має наміру зупиняти контрнаступну операцію внаслідок погіршення погодних умов.

Окрім того, очільник ГУР вважає, що війна не буде довготривалою.

"Я не поділяю думку, що це буде тривала війна. Це моя особиста думка, яка базується на аналізі даних, які є у нас насамперед щодо противника", – наголосив головний розвідник України.

При цьому Буданов додав, що кожен має своє уявлення про тривалість термінів. Якщо хтось вважає затяжним сім місяців чи рік, то їх прогнози цілком збігаються з його власними.

Також  в українській розвідці розповіли, скільки військових пригнала росія на територію України. Відомо, на тимчасово окупованих територіях нашої держави сконцентровано щонайменше 420 тисяч російських окупантів. Сюди входять, зокрема, і загарбники, які перебувають у тимчасово окупованому українському Криму.


За матеріалами: Новини сьогодні
10-09-2023
nowyny.com/
Додав: gucul
Коментарі: 0
Переглядів: 1471

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]