Головна » 2013 » Лютий » 24 » Цей неймовірний костюм дозволить вам відчути себе Людиною-павуком

Цей неймовірний костюм дозволить вам відчути себе Людиною-павуком

  Цей неймовірний костюм дозволить вам відчути себе Людиною-павуком

Цей неймовірний костюм дозволить будь-якому відчути себе Людиною-павуком. Надівши його, ви отримаєте можливість бачити все навколо на 360 градусів. Його система дуже чутлива.

Його творець Віктор Матевітці з Університету Іллінойсу, Чикаго, і його колеги кажуть, що костюм використовує невеликі роботизовані руки, підключені до ультразвукової системи сонара. Коли система розпізнає ультразвукове відображення від предметів, вона подає сигнал тілу користувача, збільшуючи тиск в міру наближення об'єкта.

Костюм складається з семи таких модулів, розподілених таким чином, що його власник отримує максимально можливе ультразвукове покриття сонаром на 360 градусів. Він також використовує невеликі роботизовані руки, підключені до ультразвукової системи сонара.

У ході тестів на своїх однокурсниках Матевітці змусив їх носити костюм із зав'язаними очима, відчуваючи наближення різних предметів. Він також кидав у них зірочки ніндзя з картону, щоб вони могли відчути різницю у відчуттях при наближенні швидких і повільних об'єктів. У 95% випадків всі добровольці змогли визначити напрямок небезпеки від наближаючих предметів.

Тепер Віктор Матевітці готується до демонстрації свого винаходу на четвертій міжнародній конференції в Штутгарті, Німеччина, 7 березня.

За його словами, в один прекрасний день він сподівається, що його розробки ляжуть в основу костюма або іншого продукту, який може допомогти підвищити обізнаність велосипедистів та інших учасників дорожнього руху.

У разі успіху це може навіть викорінити необхідність в білих тростинках або собаках-поводирях для сліпих.



За матеріалами: Новини сьогодні
24-02-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11696

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]