Головна » 2015 » Листопад » 3 » Центр консультацій для учасників АТО створили у СБУ

Центр консультацій для учасників АТО створили у СБУ

Служба безпеки України (СБУ) створила консультативний центр для учасників Антитерористичної операції (АТО). Про це 2 листопада повідомив прес-центр відомства.

"Наказом голови Служби безпеки України Василя Грицака у відомстві створено консультативний центр для учасників антитерористичної операції", – йдеться у повідомленні.

У відомстві зазначили, що центр функціонуватиме як постійно діюча робоча група фахівців різних підрозділів СБУ, які надаватимуть громадянам, котрі брали участь в АТО, та членам їхніх сімей роз’яснення з питань їхнього соціального захисту, пільг і гарантій, передбачених законодавством.

У рамках взаємодії СБУ з установами соціального захисту населення, Пенсійного фонду України, волонтерськими організаціями співробітники Центру роз’яснять механізми вирішення питань, з якими звернуться учасники АТО.

Нагадаємо, статус учасника бойових дій вже отримали 77 тисяч 582 військовослужбовці та працівники Збройних сил України.

У жовтні Кабінет міністрів України вирішив запровадити політичну посаду міністра у справах учасників АТО, який координуватиме роботу ключових силових і соціальних відомств у частині забезпечення пільг і гарантій, передбачених захисникам України.


За матеріалами: Новини сьогодні
03-11-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11038

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]