Головна » 2023 » Квітень » 10 » Через прорив дамби у білорусі почався потоп

Через прорив дамби у білорусі почався потоп

В одному з мікрорайонів Гомеля через підтоплення пошкоджено водопровід. Рівень води у Сожі (річка в Гомельскій області — ред.) станом на 9 квітня досяг критичних 6,3 метра.

Під Гомелем уночі евакуювали людей із затоплених будинків через прорив дамби в одному із садових товариств, повідомляє Обласна організація ОСВОД 10 квітня.

Вода затопила будинки з людьми та гаражі.

"Буквально за пів години будинок залило по вікна. По тривозі на місце виїхали рятувальники ОСВОДу, вони допомогли евакуюватися людям і вивезли тварин", — йдеться у повідомленні.

Рівень води в Сожі (річка в Гомельській області) станом на 9 квітня досяг 6,3 метра, це всього на 20 см нижче за рівень води великої повені в регіоні 2013 року.

В одному з мікрорайонів Гомеля через підтоплення пошкоджено водопровід. З цієї нагоди в регіоні організовано пункт тимчасового прийому громадян, який зможе прийняти понад 100 осіб.

4 квітня у селі під Краматорськом Донецької області затопило близько 260 будинків на 30 вулицях через сильні снігопади. Врятовано 3 особи — 2 жінки та 1 особа з обмеженими фізичними можливостями. Ще 12 людей евакуйовано, з них 2 дітей.

8 березня на території росії сталося три землетруси за три години.


За матеріалами: Новини сьогодні
10-04-2023
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1295

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]