Головна » 2015 » Серпень » 4 » Ціле злочинне угруповання із адвокатом-«хрещеним батьком» виявлене біля Закарпаття

Ціле злочинне угруповання із адвокатом-«хрещеним батьком» виявлене біля Закарпаття

Адвокат з Ніредьгази був своєрідним «хрещеним батьком» майже будь-якої незаконної оборудки у цьому місті: будь то торгівля людьми, контрабанда сигарет або «кришування» проституції та сутенерства.

Юрист розпочав свою діяльність ще на початку 2000-х років: багато злочинців користувалися його послугами. Він допомагав уникнути покарання різним злочинцям, де зазвичай завдяки своїм зв’язкам та грошам міг сподіватися на успіх. Завдяки щедрим матеріальним винагородам була створена злочинна організація.

Йому вдалося створити багато комерційних організацій, які займалися нерухомістю, контрабандою сигарет і горілчаних виробів із Закарпаття та проституцією і сутенерством. На додаток до всього цього, при розгляді різних кримінальних справ та проваджень, коли необхідно було зірвати кримінальну справу або провадження, на повну силу використовувалися неправдиві показання, помилкові свідчення, неправдиві документи.

Для «нормального» функціонування злочинної організації адвокат також уважно слідкував за тим, щоб слідчі дії, прокурорські перевірки або інші юридичні дії йшли у «потрібному» напрямку. На що у вигляді хабарів виділялися значні кошти.

Фінансові слідчі допитали в якості підозрюваних п’ятнадцять осіб, у тому числі цього Ніредьгазького адвоката та двох його помічників. Троє із допитаних були взяті під варту. Вони утримуватимуться під вартою до самого суду. Ведеться слідство.


За матеріалами: Новини сьогодні
04-08-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1977

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]