Головна » 2016 » Жовтень » 3 » Цьогоріч виноградівські мисливці полюватимуть на фазана безкоштовно

Цьогоріч виноградівські мисливці полюватимуть на фазана безкоштовно

1 жовтня у Закарпатті стартував полювальний сезон. Цьогоріч для мисливців Виноградівщини з нагоди відкриття сезону пройде акція-бонус – безкоштовне полювання на фазана. Про це нашому виданню розповів голова Виноградівської районної організації УТМР Едуард Чонка.

«Так склалося, що цього року з’явилася можливість провести полювання для наших мисливців, членів Виноградівської організації УТМР безкоштовно. Це буде відбуватись завдячуючи допомозі депутата Закарпатської обласної ради Владіслава Поляка, який є членом нашого товариства, мисливцем, який багато років допомагає нашій організації», - розповів Едуард Чонка.
За словами мисливця, організація, яку він очолює, є громадською, а отже, неприбутковою, такою, що існує за членські внески. Враховуючи складну економічну ситуацію в країні, зростання платежів за послуги та цін на корми для тварин та іншу необхідну товариству продукцію, виникла потреба підвищити розмір членських внесків. Для багатьох учасників районного УТМРу, серед яких є чимало пенсіонерів, сума обов’язкового платежу та платежу за вбитого звіра – надто велика. Тому обласний депутат і вирішив допомогти своїм друзям-мисливцям.

Враховуючи те, що політик бере активну участь у житті організації і часто допомагає у вирішенні проблем, які у неї виникають, - це і сприяння у продовженні оренди ставка для риболовлі, і будівництво нових біотехнічних споруд (мисливських веж) європейського зразка тощо – члени районного УТМРу номінували Владіслава Поляка на звання почесного члена Всеукраїнської організації товариства. Таку пропозицію Едуарда Чонки на останніх зборах активу мисливці підтримали одноголосно.


За матеріалами: Новини сьогодні
03-10-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1913

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]