Головна » 2019 » Серпень » 24 » Де відпочити восени: поради

Де відпочити восени: поради

Коли літо вже позаду, а ви так і не відпочили, виникає питання: де провести відпустку? Це не проблема, якщо знати, куди поїхати на вихідні чи свята. В Україні є безліч місць, де можна весело провести час навіть в найхолодніші дні. Восени часто проходять фестивалі у Львові, Києві, Харкові, Одесі та інших містах. Можна поєднати туристичну поїздку Україною чи Європою з оглядом визначних пам'яток і відвідування музичного івенту. Проте завжди слід пам'ятати, що автобусні квитки до Європейського Союзу і не лише можна вигідно придбати за допомогою спеціалізованого ресурсу https://kasa.lux-reisen.com.

Можна відправитися на море

Осінь - ідеальний час року для відпочинку на морі, якщо ви не любите сильну спеку. На Азовському морі в цей час температура тримається в районі 23-27C °. Це не занадто тепло, зате вільні пляжі. Крім того, ціни на житло восени значно нижче, ніж в розпал літнього сезону. Як варіант, можна відправитися відпочивати за кордон:

  • Італія чи Іспанія. У цих краях в осінній період Середземне море ще досить тепле. Крім того, ви зможете погуляти в Барселоні, Мілані, Венеції, Генуї - в залежності від того, куди віддасте перевагу замовляти квитки на сайті kasa.lux-reisen.com.
  • Греція. Восени тут ідеальні умови для відпочинку: безжальна спека відстпає, але море все ще дуже тепле. У жовтні-листопаді тут дуже тихі та спокійні пляжі, а температура повітря тримається в районі 25-28 C°.
  • Єгипет. Влітку в Єгипет їде більшість туристів, тому там буває не продихнути. У жовтні та листопаді - зовсім інша справа. Спека спадає, завдяки чому можна спокійно насолоджуватися відпочинком і відвідувати цікаві місця, які через спеку влітку просто недоступні для туристів.

Можна також поїхати на якісь острови - в Таїланд, Індонезію, Домініканську республіку. У цих країнах осінь також відрізняється м'яким кліматом.

Зимовий відпочинок в Карпатах

Якщо відпочинок хочеться провести в Україні, то Карпати - кращий вибір з можливих. Восени тут панує незвичайна тиша і спокій. Температура повітря помірна, а ліси вражають своєю густою рослинністю. Гориста місцевість Карпат ідеально підходить для любителів тривалих переходів. Відвідати рекомендується такі місця:

  • селище Східниця (Львівська область);
  • село Колочава (одна з наймальовничіших долин України);
  • місто Яремче (Івано-Франківська область);
  • Ворохта;
  • Драгобрат (знаменитий високогірний курорт);
  • Косів (Івано-Франківська область);
  • Буковель.

У Буковелі знаходиться безліч місць для відпочинку, включаючи мальовничу місцевість найбільшого штучного озера в усій Україні. Тут можна подивитися на водоспад, перевірити свою силу і витривалість в мотузковому парку, влаштувати пікнік на природі. А якщо ви любите гучні заходи, вирушайте дружною компанією на фестиваль. Кличте з собою друзів і вперед, кращі курорти Західної України чекають вас!


За матеріалами: Новини сьогодні
24-08-2019
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1498

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]