Головна » 2016 » Листопад » 21 » ДФС планує призначити Олександра Щуцького виконувачем обов’язків начальника Закарпатської митниці

ДФС планує призначити Олександра Щуцького виконувачем обов’язків начальника Закарпатської митниці

Про це заявив губернатор області Геннадій Москаль.

Виконувачем обов’язків начальника Закарпатської митниці Державна фіскальна служба планує призначити такого собі Олександра Щуцького, котрий зараз є начальником митного поста «Луцьк» і паралельно виконує обов’язки заступника начальника Волинської митниці ДФС.

– Людина, яка раніше ніколи не працювала в Державній фіскальній службі, зробила карколомну кар’єру на митниці, – зазначає Геннадій Москаль. – Чотири місяці тому, в липні цього року Щуцький вперше потрапляє в органи ДФС, а вже у вересні стає начальником митного посту «Луцьк» і в.о. заступника начальника Волинської митниці. Єдине, чим він відомий на Волині й за її межами, – це автопарком елітних автомобілів (Бентлі, Мерседес, Ауді, БМВ), катером, водним мотоциклом та дорогим житлом, які записані на дружину та батьків.

І тепер ось цього дизайнера за освітою і «мажора» за покликанням, котрий немає ніякого професійного досвіду в митних органах, готують перекинути на Закарпаття в статусі в.о. начальника митниці. У мене питання до голови ДФС пана Насірова – що це за експерименти він збирається проводити на Закарпатті? Невже шановний голова ДФС думає, що ніхто не розуміє, з якою метою Щуцького хочуть призначити на Закарпаття, і сподівається, що я за цим спокійно буду спостерігати? Якщо так, то він дуже глибоко помиляється.
   


За матеріалами: Новини сьогодні
21-11-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1878

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]