Головна » 2020 » Січень » 29 » Для навчання в УжНУ впроваджують нові IT-можливості

Для навчання в УжНУ впроваджують нові IT-можливості

Нові IT-можливості для навчання впроваджують в УжНУ

УжНУ підписав договір про співпрацю із закордонним стартапом Guide Tool LTD про упровадження на безкоштовній основі програмного забезпечення, яке дозволить осучаснити навчальний процес в університеті.

Зокрема, надасть студентам можливість у позалекційний час прослуховувати і переглядати лекції, які вони відвідали. «Це буде цікаво як викладачам, так і студентам, адже передбачаються різноманітні «бонуси» студентам, які реєструються та сумлінно відвідують ці лекції. Викладачі матимуть кращу можливість для організації тестування та проведення модульних робіт в онлайн-режимі» – зазначив проректор з науково-педагогічної роботи УжНУ Ігор Король.

«Це програмне забезпечення дисциплінує студентів, має чимало можливостей для дистанційного навчання та повторення матеріалу просто за допомогою свого смартфону. Наш проект вже реалізовано у КПІ, Львівському університеті ім. І. Франка, Національному авіаційному університеті, готується до підключення в декількох інших українських університетах» – зазначив представник компанії-розробника Іраклі Кереселідзе.

Вже найближчим часом програмне забезпечення в тестовому режимі працюватиме на підготовчих курсах УжНУ.

Інформаційно-видавничий центр УжНУ


За матеріалами: Новини сьогодні
29-01-2020
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1390

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]