Головна » 2017 » Березень » 23 » Для вболівальників нашої збірної на ПП «Тиса» влаштували зелений коридор

Для вболівальників нашої збірної на ПП «Тиса» влаштували зелений коридор

Майже 800 вболівальників, охочих відвідати футбольний матч «Хорватія – Україна», що відбудеться 24 березня у Загребі, уже перетнули державний кордон у пункті пропуску «Тиса». 19 автобусів з футбольними фанатами, що прямували на підтримку збірної України, оформили прикордонники Чопського загону у ніч з 22 на 23 березня.

Охоронці кордону до цього заходу готувались заздалегідь, аби уникнути можливих затримок або непорозумінь під час проходження контролю. З цією метою, керівництвом загону було обладнано резервні робочі місця для здійснення прикордонного контролю, виставлено додаткові наряди, організовано взаємодію з митницею та угорськими колегами. Оформлення організованих груп, автобуси яких, до речі, були позначені відповідними стікерами, здійснювалось у пріоритетному порядку на окремих смугах руху, повідомила “Карпатському об’єктиву” прес-служба Чопського прикордонного загону.

Так, завдяки належній організації заходу, керівництву Чопського загону вдалось створити комфортні умови для проходження прикордонно-митних формальностей, запобігти будь-яким можливим ускладненням або нестандартним ситуаціям та залишити вболівальникам найкращі враження про перетин кордону.


За матеріалами: Новини сьогодні
23-03-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1806

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]