Головна » 2022 » Грудень » 6 » Допомогли Україні придбати карети швидкої допомоги Бенедикт Камбербетч і Джуд Лоу. ФОТО

Допомогли Україні придбати карети швидкої допомоги Бенедикт Камбербетч і Джуд Лоу. ФОТО

Напередодні у Великій Британії пройшов благодійний вечір на підтримку України. Його організаторами стали посольства Естонії та України. Із закликом підтримати ініціативу на події виступили актори Бенедикт Камбербетч і Джуд Лоу.

У результаті в межах заходу було зібрано 90 тисяч фунтів стерлінгів. За виручені кошти придбали три карети швидкої допомоги, які вже доставили в Україну.

"Отримали таку красу, просто в захваті. Дякувати за них маємо посольствам Естонії та України у Великій Британії, які організували благодійний вечір і домовилися, що на зібрані кошти придбають саме «швидкі». Із закликом підтримати ініціативу на події виступили актори Бенедикт Камбербетч і Джуд Лоу. Вдалося зібрати 90 000 фунтів стерлінгів і, як наслідок, до нас прибули цілих три такі автомобілі", – повідомили у Міністерстві охорони здоров’я.

Нагадаємо, Бенедикт Камбербетч підтримує Україну від початку повномасштабної війни. Відомий актор бере участь у благодійних заходах і навіть надав свій дім українським біженцям.


За матеріалами: Новини сьогодні
06-12-2022
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1399

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]