Головна » 2015 » Липень » 8 » Довідка про несудимість отримана через бюро легалізації — економія часу і ваших нервів

Довідка про несудимість отримана через бюро легалізації — економія часу і ваших нервів

Довідку про несудимість пред'являти потрібно при оформленні багатьох документів – закордонних паспортів, віз, документів про опікунство, отриманні громадянства і навіть при відновлені втрачених документів, на зразок паспорта. Тому, збираючи пакет документів для оформлення, обов'язково завітайте до управліннях інформаційних технологій МВС України, де зможете отримати довідку самостійно. Процедура отримання довідки про відсутність судимості займає більше одного календарного місяця після подачі всіх необхідних документів для отримання довідки. Але дуже часто буває, що на отримання даної довідки потрібно багато часу, якого не завжди вистачає. В такому випадку бюро легалізації вирішить вашу проблему.

Довідка про несудимість видається як громадянам України, так і іноземцям, приймається в будь-яких установах країни та поза її межами. Але, щоб надати документ про відсутність судимості закордон необхідно після видачі її апостилювати. Тільки після штампу – апостилю документ, в даному випадку бланк довідки про відсутність судимості, має юридичну цінність за межами України.

Замовити апостиль в Києві для довідки про несудимість можна безпосередньо в бюро легалізації. Проставлення апостилю на довідку про відсутність судимості також входить в широкий перелік послуг бюро. Звертатися в організацію, наприклад в "Апостиль і точка" для проставлення апостилю можна не тільки для легалізації бланків про відсутність судимості, але й для апостилювання інших документів. Серед самих розповсюджених документів, на яких проставляється апостиль - свідоцтво про народження, свідоцтво про шлюб, диплом про здобуття освіти, наукового звання; і список такого роду документів на цьому не закінчується.

Для багатьох країн і їх посольств до довідки про несудимість з проставленим апостилем необхідно надати також переклад документів. Це завдання також під силу бюро легалізації, працівники якого здійснюють професіональній юридичній переклад. Переклад документів здійснюється на багато різних мов, в том числі і рідкісних, як на приклад фарсі. Перейматися за якість і точність перекладу не варто, оскільки всі працівники дипломовані з великими досвідом роботи. Це ж саме стосується і вартості перекладу документів – ціна є доступною для кожного.

Зараз майже всі бюро легалізації працюють і приймають он-лайн замовлення. Це в першу чергу зручно для клієнта, тепер, щоб отримати довідку про відсутність судимості, оформити апостиль і переклад документів не потрібно їхати в бюро. Через електронну пошту відправити необхідні документи для видачі довідки і можна отримати вже оригінали документів будь-якою кур'єрською службою, не залежно від того де б ви не находились, чи закордоном, чи на території України.

Наталія Демеш спеціально для http://nowyny.com


За матеріалами: Новини сьогодні
08-07-2015
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 11152

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]