Головна » 2016 » Грудень » 6 » Два свята – День Збройних Сил та День місцевого самоврядування у Тячеві відзначили

Два свята – День Збройних Сил та День місцевого самоврядування у Тячеві відзначили

Сьогодні у Тячівському районному будинку культури відбулось урочисте зібрання з нагоди Дня Збройних Сил України та Дня місцевого самоврядування.

В урочистостях взяли участь керівники районної та міської влади, військовослужбовці і працівники Тячівського райвійськкомату, учасники бойових дій, волонтери, а також працівники та ветерани органів місцевого самоврядування району – селищні та сільські голови, депутати районної та місцевих рад. Не забули й про волонтерів, на чию адресу також звучало немало слів вдячності й поваги.

З вітаннями до присутніх звернулися голова Тячівської РДА Василь Дем’янчук, голова районної ради Василь Каганець, його заступник Василь Кушілка, секретар Тячівської міської ради Іван Крічфалушій.

Відзнаками від влади були нагороджені як військові, так і працівники органів місцевого самоврядування. А благочинний Тячівського благочиння УПЦ КП прот. Андрій Гирич з благословення Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета вручив церковні нагороди – медалі «За жертовність і любов до України» – учасникам бойових дій Сергію Іванчову,  Віталію Деяку, Івану Шелеверу.

До вітальних слів приєднались Тячівський райвійськком Ігор Тищук, голова ради ветеранів органів внутрішніх справ Михайло Немеш, заступник голови ГО «Патріот»  Василь Минзат та учасник АТО Роман Агоштон, які привітали побратимів та відзначили грамотами волонтерів. А волонтери, в свою чергу, вручили низку грамот доброчинцям, які роблять свій внесок у допомогу Збройним Силам.  Так, низку подяк благодійникам вручив волонтер Віталій Богдан разом з командиром батальйону 128 бригади Віталієм Погасієм.

Пам’ять про воїнів, які вже ніколи не повернуться з полів війни, вшанували хвилиною мовчання.

Виступи промовців чергувалися з музичними вітаннями у виконанні творчих колективів та солістів з різних куточків Тячівщини.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
06-12-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11154

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]