Головна » 2018 » Грудень » 5 » Ефективне лікування безпліддя кращими репродуктологами Києва

Ефективне лікування безпліддя кращими репродуктологами Києва

Безпліддя - проблема, з якою не потрібно миритися.

Фахівці медичного центру "ІГР" в Києві проводять лікування безпліддя різних форм та видів, дарують шанс сім'ям, які безрезультатно намагаються зачати дитину і стати батьками.

Лікарі клініки завжди працюють на результат, роблячи все можливе і неможливе для досягнення поставленої мети. В процесі діагностики і лікування використовуються новітні методики і технології. Завдяки цьому щорічно десятки сімейних пар їз різних куточків країни стають батьками довгоочікуваної дитини.

Особливості лікування безпліддя у медичному центрі IGR

Медичний центр "ІГР" (Київ, пр. Перемоги 121-Б) має найсучасніше обладнання та техніку. Саме завдяки потужній матеріально-технічній базі вдається точно визначати першопричини порушеною фертильності та швидко їх усунути.

Найбільш часті причини безпліддя - це:

Інфекційні ураження органів репродуктивної системи;

  • Новоутворення статевих органів;
  • Гормональні збої;
  • Вроджені аномалії в будові органів репродуктивної системи.

У клініці "ІГР", в першу чергу, визначають, що заважає зачаттю і тільки після цього проводять відповідну корекцію, підбирають оптимальну програму лікування.

Якщо терапія виявилася неефективною, парі може бути запропоновано інше лікування - за допомогою ДРТ. Сьогодні саме допоміжні репродуктивні технології є єдиним шансом для деяких сімей з особливо важкими формами жіночого та чоловічого безпліддя. При цьому методики ЕКЗ в «медичному центрі ІГР» підбираються для кожної сім'ї індивідуально, залежно від того, у кого з подружжя є проблеми в репродуктивній сфері.

Найбільш поширені варіанти лікування безпліддя

  • Медикаментозна терапія. Використовується при проблемах із зачаттям, викликаних інфекційними процесами, найчастіше, захворюваннями, що передаються статевим шляхом. Якщо фертильність знижена в результаті гормонального дисбалансу або такої патології, як ендометріоз, пацієнтам може бути показана гормональна терапія.
  • Хірургічне лікування. Останнім часом поширення набули ендоскопічні методи хірургічної корекції. Останні використовується при наявності новоутворень, ендометріозу, деяких вроджених патологіях.

Особливості лікування чоловічого безпліддя

При чоловічому факторі безпліддя на допомогу приходить не тільки медикаментозна терапія (в тому числі і гормональна), а також банальна корекція способу життя. Остання дає можливість усунути незначні збої у роботі репродуктивних органів і налагодити обмін речовин.

У більшості випадків після правильно підібраного лікування в "ІГР" подружжя може самостійно зачати дитину. У рідкісних випадках терапія виявляється неефективною. У такій ситуації на допомогу приходить штучне запліднення.

Особливості проведення ЕКЗ запліднення у клініці IGR

Якщо ви шукайте спеціалізований медцентр у Києві, де зможуть провести ЕКЗ на вищому рівні, зробіть вибір на користь клініки IGR. За багатьма показниками саме цей медичний центр визнаний одним з провідних у столиці, де готові надати допомогу бездітним парам.

Головні переваги лікування безпліддя в клініці "ІГР":

Кращі лікарі столиці з багаторічним досвідом роботи в сфері гінекології та репродуктології;

  • Сучасна діагностична лабораторія, оснащена за останнім словом науки і техніки;
  • Призначення лікування тільки після комплексного обстеження та встановлення причин безпліддя;
  • Демократична цінова політика.

Клініка «ІГР» вирішує будь-які питання, пов'язані з діагностикою та лікуванням безпліддя. Звернувшись до профільного медичного закладу, ви зможете розраховувати на кваліфіковану медичну допомогу, а також позитивні результати терапії. Величезна кількість пацієнтів із Великобританії та США, Польщі, Румунії, Молдови, Італії, Іспанії, Ізраілю стали батьками за домомогою лікування у нашому "Медичному центрі ІГР".


За матеріалами: Новини сьогодні
05-12-2018
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1792

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]