Головна » 2013 » Лютий » 16 » Ефективне лікування головного болю

Ефективне лікування головного болю


Ефективне лікування головного болю

Мігрень. Напевно, немає в світі такої людини, яка б не знала, що це таке і жодного разу в своєму житті її не відчувала. Причин для головного болю безліч: стрес, зміна атмосферного тиску, вегето-судинна дистонія, так само головний біль часто супроводжує інші захворювання, наприклад, грип або похмілля (похмілля складно назвати захворюванням, але все ж, головний біль - це його складова). Крім того, у головного болю є свої «друзі», тобто симптоми, які його супроводжують, - це нудота, чутливість до світла, ну і, звичайно ж, до звуків.

Головний біль, хоч і досить таки поширений, але він дуже впливає на повноцінну життєдіяльність і нормальну роботу, при чому, впливає негативно. За цим, людина, яка відчуває головний біль, приймає таблетки для того, що б мігрень пройшла, їх є маса, і кожен з часом знаходить саме «свої», які допомагають йому найбільш ефективно.

Zecuity - це ще один лікарський препарат, який допомагає від головного болю. Він вже пройшов три клінічних випробування. Під час третьої фази клінічного випробування Zecuity випробували на собі 800 пацієнтів, які використовували більше 10 тисяч патчів. Їх випробування довели, що даний препарат вже через 2 години після застосування ефективно усуває головний біль та всі інші симптоми, які з ним пов'язані. Так само, що не менш важливо, було доведено, що Zecuity абсолютно безпечний.

Як уже зрозуміло, Zecuity не є таблеткою, це патч. Він кріпиться на руку трохи нижче плеча. З тим, для початку його дії потрібно натиснути на кнопку, яка активує процес подачі препарату через шкіру. Ефективній подачі сприяє електричний струм. Так само Zecuity контролює опір шкіри, і ви можете бути впевнені, що препарат у ваш організм точно потрапить і позбавить від мігрені!

Ну а раз Zecuity - це просто патч на батарейках, то що ж тоді проходить через шкіру і лікує від мігрені? Діюча речовина тут - Суматриптан.

Дуже часто трапляється так, що ліки, спрямовані на лікування одного і того ж симптому мають дуже захмарні ціни, а потім, якщо розібратися, то вони не тільки лікують одне і те ж, а ще й мають однакову діючу речовину. Цілком можливо, що той же Суматриптан можна купити в таблетках, і він буде давати точно такий же ефект, як в з'єднанні з Zecuity, а коштувати буде набагато дешевше.

За матеріалами: Новини сьогодні
16-02-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11525

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]