Головна » 2022 » Грудень » 27 » Екс-депутат держдуми рф оцінила "варіанти" диктатора - путін вирішив втекти з росії. ВІДЕО

Екс-депутат держдуми рф оцінила "варіанти" диктатора - путін вирішив втекти з росії. ВІДЕО

У путіна не так багато варіантів для втечі.

З'явилися чутки про підготовку плану втечі президента російської федерації володимира путіна з росії. Однак після всього, що зробив диктатор, важко знайти країну, яка його б прийняла.

В ефірі програми "Аргумент" екс-депутат держдуми рф Марія Максакова зазначила, що у Венесуелі кремлівському лідеру не вдасться забезпечити свою безпеку. Свої обійми для путіна не відкриє і Куба.

"Ви знаєте, тут я взагалі не впевнена, що його хтось би прийняв, незважаючи на всі його спроби домовлятися. Якщо ви взяли для прикладу Венесуелу, то незважаючи на узурпатора попереднього Чавеса і нині – Мадуро, там є міжнародно визнаний світовою спільнотою президент Гуайдо. Тому там по суті двовладдя. Я не думаю, що в подібних умовах такий кривавий злочинець може сподіватися на мало-мальську безпеку. Що стосується Куби, думаю, що в даному випадку для путіна і Куба не відкриє своїх теплих обіймів", – вважає Максакова.

За її словами, є чутки про те, що готується втеча путіна в Африку. У цьому процесі задіяний і ватажок пвк "вагнер" євген пригожин.

"Я можу вам сказати, що є такі чутки, що пригожин готував якийсь притулок йому в ЦАР. Заради цього навіть наскладував і закопав в якійсь схованці я навіть не знаю, якого розміру, мало не 15 млрд доларів готівки. Але я вважаю, що і там, незважаючи на всі зусилля "кухаря", ніякої безпеки або гарантій злочинцеві кривавому чекати не доводиться. Тут вся ситуація так складається, що навряд чи... Я не знаю такої країни. Ну хіба що, може бути, Північна Корея. Але зауважте, Північна Корея такого раніше ніколи не робила. Я думаю, навіть режим аятолл в Ірані не надасть ніякого – навіть не знаю, як це назвати", – продовжила екс-депутат держдуми рф.

Максакова переконана, що після всього, що зробив путін, ніхто не візьме на себе таку відповідальність і не надасть йому "притулок".

"Він вбивця, маніяк, покидьок. Хто захоче бруднитися всім тим, що зробив путін. Мені здається, в цьому сенсі у нього варіантів немає, тому що рогозін, крім усього іншого, так розікрав "роскосмос", що навіть на Альфа Центавру йому не вдасться (втекти – ред.). Відповідно, напевно, єдине місце, де його приймуть, – це Гаага, трибунал. А можливо, цей трибунал буде проходити в Україні", – резюмувала вона.

Доля путіна: що чекає на диктатора

Радник голови офісу президента Михайло Подоляк заявив, що путін сподівається "дотиснути" і здобути перемогу в цій війні, проте Україна для нього – смертний вирок.

Виконавчий віце-президент Європейської комісії Франс Тіммерманс вважає, що президент рф володимир путін знаходиться в тому ж становищі, що адольф гітлер в 1943 році. Тоді він уже програв війну, хоча вона тривала ще два роки.


За матеріалами: Новини сьогодні
27-12-2022
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1438

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]