Головна » 2019 » Серпень » 1 » Енерджі трейд груп впроваджує нові сервіси і формати співпраці

Енерджі трейд груп впроваджує нові сервіси і формати співпраці

Сучасні клієнти, які звикли отримувати сервіс найвищої якості, вимагають його від підрядників абсолютно у всіх сферах діяльності, і енергетична сфера в даному випадку не є винятком. А все тому, що якісний сервіс в даному напрямку сьогодні цілком можна знайти, звертаючись до приватних енергетичних провайдерів, таких як компанія Енерджі трейд груп, що є лідером даної галузі в Україні.

Зокрема мова йде про приватний ринок поставок природного газу в Україні, який був відкритий відповідною реформою 2015 року. З тих пір компанія Енерджі трейд груп зуміла завоювати більше 2500 клієнтів різних бізнес галузей, а також що стосується представників і великого і малого бізнесу. Впроваджуючи нові технології у своїй роботі, компанія Енерджі трейд груп пропонує сьогодні найвищий сервіс в даній сфері і це допомагає їй отримувати нових клієнтів із завидною регулярністю.

На даний момент компанія Енерджі трейд груп веде роботи по:

  • діджіталізаціі всіх бізнес процесів в компанії, що стосується взаємодії з клієнтами;
  • відкриттю нових представництв по Україні, щоб при бажанні, клієнти могли отримувати звичні для них послуги в офісі;
  • впровадженні нових форматів співпраці, що продиктовано бажанням клієнтів.

У чому ж полягають інновації Енерджі трейд груп

Варто розуміти, що в Енерджі трейд груп існує цілий відділ фахівців, які фіксують звернення поточних клієнтів компанії в плані вдосконалення сервісу. Це призвело до того, що на сьогоднішній день енергетичний провайдер Енерджі трейд груп займається не тільки постачанням природного газу, а й постачанні електроенергії. Велика кількість клієнтів Енерджі трейд груп цікавилося такою можливістю, адже робота з Енерджі трейд груп набагато зручніша, ніж робота з державним постачальником, адже з Енерджі трейд груп у взаєминах може бути стабільність, що дасть можливість планувати витрати на енергоресурси.

Стабільні ціни від Енерджі трейд груп

Інноваційним форматом співпраці зі споживачами в Енерджі трейд груп стала можливість укладення форвардних контрактів. Це цілком нормальна практика для європейських країн, але в Україні вперше таку можливість впровадили саме в Енерджі трейд груп. Суть даного формату полягає в тому, що споживач-клієнт Енерджі трейд груп може за допомогою невеликої передплати зафіксувати суму необхідної кількості енергоресурсів на термін до одного року. Тобто вартість споживаних ресурсів не буде залежати не від валютного курсу, не від цієї ситуації в країні в цілому.


За матеріалами: Новини сьогодні
01-08-2019
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1504

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]