Головна » 2018 » Березень » 21 » Готується до конкурсу «Кращий державний службовець» зкарпатська поліція

Готується до конкурсу «Кращий державний службовець» зкарпатська поліція

Під головуванням заступника начальника Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Івана Пеняка відбулося засідання організаційного комітету першого туру конкурсу «Кращий державний службовець».

Сьогодні, 21 березня, відбулося перше засідання організаційного комітету конкурсу «Кращий державний службовець» на місцевому рівні. Провів зустріч заступник начальника Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Іван Пеняк.

Поліція завершила відбір кандидатів, які позмагаються за право представляти Закарпаття у фінальному етапі конкурсу в НПУ. До кінця тижня члени комісії перевірять відповідність претендентів до заявлених критеріїв.

Перший тур конкурсу «Кращий державний службовець» на Закарпатті відбудеться 18 та 19 квітня. Завдання плануються трьох видів: тести на знання законодавства, діловодства та перевірка рівня володіння комп’ютером. Всі питання та критерії оцінювання розробляються на рівні оргкомітету Національної поліції України. На Закарпатті, як і в інших регіонах України, переможців визначатимуть у двох категоріях: керівник та службовець.

На Закарпатті організаційний комітет конкурсу очолює заступник начальника Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Іван Пеняк. У завершальному етапі конкурсу свої знання та професійні навички фіналісти продемонструють особисто Голові Національної поліції України Сергію Князєву.


За матеріалами: Новини сьогодні
21-03-2018
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1686

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]