Головна » 2016 » Жовтень » 23 » Я виконую доручення тільки Президента та Кабінету міністрів - Москаль

Я виконую доручення тільки Президента та Кабінету міністрів - Москаль

Голова Закарпатської обласної держадміністрації Геннадій Москаль прокоментував внесену першим заступником міністра регіонального розвитку В'ячеславом Негодою пропозицію Кабміну  дати окреме доручення Закарпатській ОДА щодо об'єднаних територіальних громад.

Згідно з пропозицією, ОДА має надати висновки про відповідність рішень місцевих рад Усть-Чорнянської, Перечинської, Іршавської, Нижньоселищенської об'єднаних територіальних громад Конституції та законам України.

"Я особисто говорив пану Зубку (віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України): "Якщо ви знаєте, як краще працювати на Закарпатті, я готовий поступитися своєю посадою й піти на вашу. Але на вашій посаді я б зайнявся не тим, що не властиво міністерству (об’єднанням територіальних громад, госпітальними округами, опорними школами тощо), а реформою житлово-комунального господарства, яка давно назріла", - написав Москаль.

Так, за його словами, по Усть-Чорній одне із сіл не підтримало ідею територіального об’єднання, оскільки винесло на сесії негативне рішення щодо майбутньої громади. По Перечинському району дали позитивний висновок і направили в Центрвиборчком.

"По Іршавському району – так само, чекаємо дату призначення виборів. По Нижньому Селищу облдержадміністрація дала негативний висновок, тому що у громади відсутній один із головних принципів – платоспроможність. Це підтверджують цифри фіскальної служби, а також департаментів економіки та фінансів ОДА.

Я вже казав – якщо бідний одружиться з бідною, багатої сім’ї не вийде, тому ніхто не примусить мене підписати такий "шлюбний контракт".

Ми направили всі необхідні висновки в Мінрегіонбуд, і якщо пан Негода погано читає чи в нього слабкі окуляри, можемо купити йому нові. Насамкінець хочу підкреслити, що на жодні пропозиції першого заступника міністра реагувати не збираюся. Я виконую доручення тільки Президента України та Кабінету Міністрів України", - наголосив голова Закарпатської ОДА.


За матеріалами: Новини сьогодні
23-10-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1901

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]