Головна » 2015 » Листопад » 16 » Як облаштувати вітальню: поради

Як облаштувати вітальню: поради

Вітальня - важлива частина сучасного будинку. З неї починається знайомство з будинком. Ваші гості будуть розчаровані тісним темним приміщенням з великою кількістю меблів, речей і побутових предметів. Як облаштувати комфортну і красиву вітальню?

Світлове рішення. Світло - це перше, на що ви повинні звернути свою увагу. Зробити вітальню світлою і затишною допоможуть навісні світильники і лампи. Їх можна вбудувати в стелю, а також розташувати в стінах або на підлозі. Якщо ви хочете встановити додаткове освітлення, то можна розташувати точки світла, які вбудовують в шафу-купе або інші меблі. У цьому випадку ваші гості, увійшовши до вітальні, будуть зручно почувати себе, зможуть комфортно розташувати свої речі.

Вибір меблів. При виборі меблів для вітальні ви повинні керуватися такими якостями як практичність і багатофункціональність. У свою чергу зазначимо, що вигідно купити меблі для вітальні завжди можна онлайн в інтернет-магазині fayni-mebli.lviv.ua. Гарнітури для віталень повинні бути дуже міцними, зручними, повинні вирішувати проблему додаткового простору. Дуже ефектно виглядатимуть шафи-купе з дзеркальними фасадами, які візуально збільшать площу вітальні. Шафи для вітальні повинні містити відділення для верхнього одягу і більш дрібних речей.

Підлога та стіни. В якості підлогового покриття для вітальні можна використовувати ламінат або плитку. Ці матеріали відрізняються високою практичністю, їх складно подряпати, вони не вимагають складного догляду. Можна використовувати вінілові шпалери. Вони відмінно виглядають і ідеально підходять для фарбування. До того ж вінілові шпалери стійкі до вологи, їх легко мити. Це важливо, адже стіни в передпокої легко забруднюються. Можна також використовувати облицювальний камінь і декоративну штукатурку. Не слід вибирати темні шпалери для передпокою, вони будуть візуально зменшувати площу приміщення. Передпокій повинен гармоніювати з колірною гамою всього приміщення і не виглядати як щось чужорідне на тлі інтер'єру. Не варто на підлогу поміщати килими - пил і бруд з вулиці будують потрапляти до вітальні.

Обробку стін у вітальні слід виконувати в ніжних пастельних тонах. Також можна експериментувати з кавовими і бежевими відтінками. Можна використовувати контрасти кольорів, що буде виглядати дуже оригінально і нестандартно.

Загальні поради тим, хто хоче зробити вітальню зручною і красивою:

  • обов'язково придбайте велике дзеркало і зручний стілець;
  • можна вибрати красиву і зручну шафу, а можна використовувати полицю з вішалками;
  • від правильно обраного освітлення залежить зовнішній вигляд вітальні;
  • у вітальні збирається велика частина бруду і пилу, тому потрібно подбати про те, щоб підлогове покриття було стійким до забруднень.

За матеріалами: Новини сьогодні
16-11-2015
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 11233

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]