Головна » 2020 » Листопад » 9 » Як перевірити бу автомобіль перед тим, як купити?

Як перевірити бу автомобіль перед тим, як купити?

Перевірка авто - обов’язковий захід, який необхідно провести перед тим як купити авто бу в Україні, щоб уберегти себе від величезних інвестицій в ремонт авто з пробігом. Загальний мінус купівлі легкових авто на вторинному ринку в тому, що завжди є великий ризик придбати машину, що в реальному житті не відповідає даним в оголошені. Щоб не потрапити до рук шахраїв, які здійснюють продаж машин сумнівного стану, треба самостійно перевірити бу автомобіль.

На що звернути увагу в першу чергу?

Перше, з чого слід почати, це юридична перевірка автівки. Вам необхідно переконатися, що машина не знаходиться в угоні, на неї не накладено обтяження, а власник вже повністю сплатив кредит. Також обов’язково перевірте наступні моменти:

  • оригінальність ГТС;

  • авто не повинно бути учасником ДТП;

  • забарвлення кузова має відповідати заводським стандартам;

  • машина не повинна мати жодних модернізацій капоту, паливної системи (що зараз є досить популярним) чи електроніки.

З'ясуйте все про документи, державні номери, пробіг. Зараз діють державні сайти, де лише за допомогою номера кузова, машини та ВІН-коду можна побачити всю історію авто, його реальний пробіг, проведення ТО та інше.

Якщо у вас є хоча б мінімальні сумніви відносно авто, то є сенс пошукати інші варіанти, адже ринок вторинних авто надзвичайно широкий, а нові оголошення публікуються щодня. Коли ви впевнились, що всі деталі машини є оригінальними, то необхідно перейти до більш детального огляду складових механізмів та пошуку недоліків.

Перевірка зовнішнього та технічного стану

Важливий момент полягає в тому, що оглядати авто слід тільки на відкритому повітрі в денний час (ідеальний варіант - сонячний день). Саме такий майданчик дає можливість побачити найменшу відмінність відтінків, наявність додаткового прошарку ґрунтовки, подряпини або тріщини на шлангах.

Зовнішній огляд авто має полягати в наступному:

  • перевіряємо наявність сигналізації та її роботу;

  • вивчаємо капот на наявність пошкоджень, плям масла, сколов та іржі;

  • двигун має бути сухим та без плям, а якщо цей агрегат повністю чистий, то є велика ймовірність, що продавець намагається приховати старі проблеми з технічним станом;

  • світлотехніка є не менш важливим елементом, тому слід детально перевірити роботу фар, підфарників, протитуманні ліхтарі - всі елементи повинні бути гарно закріплені, без каламутності та тріщин;

  • перевіряємо колеса та диски - якщо на дисках є значні вм'ятини та глибокі подряпини, то це може свідчити про попадання в глибоку яму, а така пригода здатна пошкодити підвіску та корпус;

  • наявність іржі - проблема більшості авто, але мінімальну її кількість можна швидко ліквідувати в СТО, а якщо іржа розташована крапково по всій машині, в салоні та під капотом, то такий ремонт буде дорого коштувати.

бу автомобіль

Щоб отримати комплексну діагностику транспорту, необхідно звернутися за допомогою до кваліфікованого автоексперта, який може знайти проблеми в авто, беручи до уваги його марку, рік випуску та модель. На автобазарі «ПаркДрайв» кожний має можливість не тільки переглянути тисячі оголошень з продажу авто з привабливими цінами, але й зробити технічну діагностику у спеціалістів. На сайті: https://parkdrive.ua/ - великий вибір лише перевірених авто, де загальний опис відповідає дійсності.


За матеріалами: Новини сьогодні
09-11-2020
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1533

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]