Головна » 2018 » Березень » 15 » Як вибрати спеціальність, яка буде радувати все життя

Як вибрати спеціальність, яка буде радувати все життя

Навчання і студентство - це прекрасна пора і невід'ємна частина життя. Спочатку нас вчать батьки, потім цю естафету переймають вихователі і шкільні вчителі. І ось всі тести написані, а останній дзвінок продзвенів. Що далі? Саме час подавати документи до ВНЗ. Якщо ж ви тільки готуєтесь до незалежного зовнішнього тестування, тоді ми радимо пам'ятати, що все про тести ЗНО з математики можна дізнатися на порталі bookvarik.com.ua.

Київські ВНЗ: як вибрати, з чого почати?

Столиця України славиться величезним переліком ВНЗ - це і академії, університети, інститути. При перегляді всього переліку голова йде обертом. На якому ж зупиниться?

Київські університети входять до світових рейтингів і займають там почесні місця. І якщо для Вас грає роль ім'я ВНЗ, то Київський національний університет ім. Т.Г. Шевченко і НТУУ Київський політехнічний інститут - це те, що Вам потрібно. Ці вищі навчальні заклади, вже багато років є кращими у всій Україні і займають гідні місця в світових рейтингах. Національний університет "Києво-Могилянська академія" так само не поступається лідируючими місцями. Але будьте готові, для того, щоб пройти конкурс в ці ВНЗ, треба добре попрацювати. На одне місце тут претендує більше 10 осіб.

У Києві кожен знайде себе і свою професію. Адже київські університети відкриті і готові навчити всіх. Тут Ви можете стати: лікарем, військовим офіцером, авіаконструктором, програмістом, психологом, журналістом, інженером, актрисою і це - ще далеко не повний перелік спеціальностей, які пропонує освоїти українська столиця.

Щорічно київські інститути, академії, університети випускають близько 350 000 осіб. Майже четверта частина всіх абітурієнтів, а в подальшому студентів України отримують знання і освіту саме тут. Адже отримавши вищу освіту в столиці, Ви відкриваєте собі всі двері. Недарма в Київ їдуть студенти не лише з усієї України, а й з інших держав. Щороку тут стають фахівцями в своїй галузі більш 10 000 іноземних студентів.


За матеріалами: Новини сьогодні
15-03-2018
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1742

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]