Головна » 2023 » Червень » 5 » Як вибрати дитячий ігровий намет

Як вибрати дитячий ігровий намет

Для дитини ігровий будиночок-намет — це вхід у свій світ, царство фантазії та гри. У будиночку можна грати одному чи з друзями, складати сюди дитячі іграшки та ділити його з героями улюблених книжок. Ви здивуєтеся, скільки варіантів ігор знайде дитина та скільки часу там проводитиме. І якщо ви поставитеся до вибору намету серйозно, ваш малюк здобуде улюблене місце для ігор на багато років.

Типи дитячих наметів

Дитячі намети бувають двох основних типів:

  • Каркасний намет. Такі намети є універсальними, вони можуть використовуватися як у квартирі, так і на садовій ділянці. Каркас може бути виготовлений із пластику чи м’якого дроту. Матеріали, з яких виготовляють такі товари для дитячої кімнати, зазвичай синтетичні. Часто каркасні намети мають механізм, що розкривається автоматично, але складати їх доведеться вручну.

  • Надувна дитяча ігрова палатка. Такі вироби найчастіше використовуються надворі, оскільки займають досить багато місця. Вони можуть бути не просто будиночком для малюка, а цілим ігровим комплексом, оснащеним батутом, надувною гіркою та ін.

Вибираємо намет

Купуючи товари для дитячої кімнати, слід враховувати такі критерії:

  • Безпека. Обов’язково з’ясуйте такі моменти. Чи стійкою є конструкція намету? Чи легко дитині самостійно забиратися та вилізати з нього? Чи безпечні матеріали, з яких виготовлений будиночок? Позитивні відповіді на ці питання забезпечать малюкам захопливу гру, а батькам — спокій і можливість займатися власними справами.

  • Розмір. Цей параметр залежить ​​від можливостей вашого житла. Щоб використовувати ігровий намет у приміщенні, потрібно, щоб він був досить компактний і зручний.

  • Формат. Тут потрібно зважати на вподобання дитини. Для хлопчиків це може бути дитячий ігровий будиночок з баскетбольним кільцем або намет у вигляді лицарського замку чи перегонового автомобіля. Для дівчаток ігровий намет мрії може бути замком казкової принцеси, будиночком у вигляді собачки або чарівним кіоском, у якому буде багато магії та чудес. А якщо використовувати кульки, дитячий намет перетвориться на «сухий басейн».

Інтернет-магазин «Калейдоскоп» представляє великий асортимент дитячих будиночків-наметів для хлопчиків і дівчаток. Усі ігрові будиночки вирізняються цікавою формою та колірною гамою.


За матеріалами: Новини сьогодні
05-06-2023
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1815

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]