Головна » 2013 » Червень » 26 » Хорвати і закарпатці провели творчий фестиваль «Ядран Стар-2013»

Хорвати і закарпатці провели творчий фестиваль «Ядран Стар-2013»

  Хорвати і закарпатці провели творчий фестиваль «Ядран Стар-2013»

Восьмий рік поспіль у хорватському Трогірі пройшов міжнародний конкурс дитячої творчості «ЯдранСтар-2013», співпартнером якого протягом двох років виступає Ужгородський національний університет.

З ініціативи Федерації культурних програм, фірми «Бусоль вояж», органів місцевого самоуправління Трогіра в республіці Хорватія з 18 по 23 червня 2013 року проходить традиційний міжнародний фестиваль-конкурс дитячої творчості в номінаціях танцювальних, вокальних та інструментальних.

Цьогоріч колективи з Росії, України, Словаччини та Хорватії представили свої творчі доробки на розсуд міжнародного журі. Кращими стали колектив «Ювента» з Москви, а серед колективів народної творчості - дитячий ансамбль з Іршавщини.

На гала-концерті було представлено найкращі номери, що були презентовані протягом п'яти днів та наголошено що наступний фестиваль розширить свою географію учасників, а поки що на учасників конкурсів дитячої творчості попереду очікує фестиваль-конкурс «Ліптовська сніжинка», що пройде у січні у словацькому Ліптовському Мікулаші.





За матеріалами: Новини сьогодні
26-06-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11357

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]