Головна » 2013 » Серпень » 13 » Хустські міліціонери навідалися до дитячого табору «Нарцис»

Хустські міліціонери навідалися до дитячого табору «Нарцис»

Оперативники сектору кримінальної міліції у справах дітей Хустського міськвідділу міліції Роман Прокопів та Віталій Кучерявий завітали до табору провідати дітей. Наразі тут знаходяться діти з сусідніх районів: Тячівського, Виноградівського, Мукачева, Ужгорода, Міжгір′я.

У таборі дітей вчать такому ремеслу, як бджолярство та вивчають науку іхтіологію. День розпочинається з фізкультури, сніданку, а потім на дітей чекають цікаві екскурсії: відвідування Карстових мостів в Угольці Тячівського району, чернечих монастирів на околиці Хустщини, екскурсія на плотину в с. Вільшани. Відвідують діти й картинні галереї у Хусті. Улюбленим для них музеєм є «Долина нарцисів». Тут вони ознайомлюються з історією Нарцисової долини, дізнаються про походження квітки нарцисс, – повідомляє УМВС України в Закарпатській області.

«З метою попередження правопорушень серед дітей та стосовно них, звертаємося до батьків, щоб вони відповідально ставилися до виховання своїх дітей та контролювали їхню поведінку, систематично проводили з ними профілактичні бесіди, в яких основну увагу приділяли застереженню вчинення протиправних діянь, дотримання заходів безпеки під час купання у водоймах та перебування на проїжджій частині вулиць і не залишали їх без нагляду. У випадку виявлення фактів невиконання цих вимог, батьківських обов’язків, винних буде притягнено до адміністративної відповідальності за ст.184 Кодексу України про адміністративні правопорушення (ухилення від виконання батьківських обов’язків)», - коментує виконуючий обов’язки начальника хустської міліції Василь Дем′янів.



За матеріалами: Новини сьогодні
13-08-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11446

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]