Головна » 2021 » Вересень » 22 » Коли краще приїжджати на курорт Буковель

Коли краще приїжджати на курорт Буковель

Коли краще приїжджати на курорт Буковель

Кожен сезон на ТК Буковель прекрасний по своєму. Передбачалося, що комплекс буде працювати тільки взимку, як гірськолижний курорт з хорошою інфраструктурою і відмінними трасами для спусків. Але неймовірна природа Карпатських гір привернула увагу туристів в інші пори року. Весна — час танення снігів, божевільних водоспадів і цвітіння. Літо — час купання в гірському озері і екстремальних розваг. Осінь — пора збору ягід та грибів, піших прогулянок і тихого відпочинку.

Завзяті мандрівники радять відвідати Буковель в усі пори року, щоб максимально відчути всю красу Карпатської природи.

курорт буковель зима

Гірськолижний курорт Буковель взимку

Сезон катання на лижах стартує в кінці листопада, в цей час відкрито сніжні траси, пункти прокату гірськолижного спорядження та зимові розваги. Справжня казкова зима починається в пік новорічних свят. У цей період найвищі ціни на житло, тому рекомендуємо бронювати номер заздалегідь. Більшість готелів вже восени відкривають «раннє бронювання» зі знижкою.

Зима — це період катання на лижах і сноуборді. Для дітей катання на санчатах, роликах, тюбінгу. Якщо Ви вперше відпочиваєте на гірськолижному курорті, неодмінно візьміть інструктора або зверніться в лижну школу. Професійні інструктори навчать кататися, робити трюки на лижах чи сноуборді, підходить для дорослих і дітей. Закриття сезону припадає на лютий або березень. Середня температура взимку 0°/-4°, найхолодніший місяць січень.

Весна в Буковелі

Весняний відпочинок на курорті починається з середини березня, в цьому місяці ще можна покататися на лижах. Ціни на житло знижуються, туристів стає менше, гарний час для спокійного відпочинку і вільних трас.  Навесні ближче до травня відбувається танення снігів, вода збігає з гірських вершин утворюючи неймовірні водоспади, тому обов'язково замовте тур або відвідайте водоспади самостійно. Більше про водоспади Ви можете дізнатися в статті «Водоспади Поблизу Буковеля». Гірський рафтинг навесні — це божевільна суміш адреналіну і екстриму. Після такого відпочинку Вам точно захочеться розслабитися в SPA комплексі, яке є в нашому готелі Shelter і входить у вартість проживання, тому Вам не треба шукати краще місце для релаксу на Буковелі.

курорт буковель

Температура повітря восени все ще холодна, в середньому +10°С вдень, вночі +1°С, найбільш теплий місяць травень, температура може піднятися до +20°С. Обов'язково перевіряйте погоду на ресурсах інтернету, перед відпочинком, так Вам легше буде визначиться з вибором місяця.

Літній сезон Буковеля

Ближче до літа відкриваються всілякі атракції і розваги. Одним з головних місць для відпочинку на курорті влітку є штучне озеро «Молодості», біля якого туристи люблять відпочивати найбільше. Тут зібрані водні розваги для дітей і дорослих — катамарани, роуп-джампінг, надувні гірки, дитячий басейн, відомий комплекс "Voda Club", і інше.

курорт буковель літо

Температура влітку комфортна в середньому +20+23°С. Літо на Буковелі поєднує в собі активний, спортивний і розслабляючий відпочинок, кожен знайде розваги до душі.

Буковель восени

Вересень — найкращий осінній місяць для гарного відпочинку на Буковелі. Погода все ще тепла, майже немає дощу, і починається збір ягід і грибів. До середини місяця відкриті всі розваги курорту, потім багато хто закривається на підготовку до зимового сезону. Середня температура складає +11°С, найтепліший місяць — вересень до +20°С, іноді восени випадає сніг.

Осінній відпочинок в Буковелі це катання на конях, піші тури в гори, прогулянки по незайманим лісам, гриби і ягоди будуть аж до середини жовтня. Якщо ви хочете провести активно час восени, скористайтеся послугами прокату квадроциклів, готель Shelter організує для Вас екстремальну поїздку по гірським схилам. Буковель розташований у підніжжя декількох гір і займає площу 220 га, щоб зручно пересуватися по території, візьміть на прокат електросамокат.


За матеріалами: Новини сьогодні
22-09-2021
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 12410

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]