Головна » 2014 » Травень » 25 » Кравчук вважає вибори найпотужнішою АТО проти Путіна

Кравчук вважає вибори найпотужнішою АТО проти Путіна

На думку першого президента України Леоніда Кравчука, вибори президента України, які відбуваються сьогодні, є найпотужнішою "антитерористичною операцією" проти путінської агресії.

Про це він заявив після голосування в Будапешті, передає “Укрінформ”.

Вперше, коли Україна опинилася у жахливому положенні, голосую за кордоном з почуттям особливої відповідальності. Нинішнє голосування українців є, по суті, найбільшою, найстрашнішою, найпотужнішою антитерористичною операцією України проти Росії, проти путінської агресії,
- сказав Кравчук.

Екс-президент наголосив, що у відповідь на агресивні дії з боку Росії немає іншого виходу, як показати свою волю, свою міць, силу демократії у прагненні жити у спокої, у європейській спільноті. Нинішні президентські вибори, на думку Кравчука, - це рішучий історичний крок України у напрямку до цієї європейської спільноти.

Додамо, в.о. президента України Олександр Турчинов заявив, що керівництво Російської Федерації робить усе, аби зірвати вибори в Україні, зокрема, у східних її областях, "але вже працюють тисячі виборчих дільниць, незважаючи на погрози".
 


За матеріалами: Новини сьогодні
25-05-2014
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11186

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]