Головна » 2017 » Квітень » 5 » Кухонна мийка: вибираємо зі знанням справи

Кухонна мийка: вибираємо зі знанням справи

Хороша кухонна мийка - гарантія того, що господині буде зручно готувати і підтримувати чистоту в кухні. Вибрати її при сьогоднішньому розмаїтті пропозицій нескладно. Виробники розробляють різні конструкції, використовують всілякі матеріали, застосовуючи в деяких моделях і декоративне оздоблення. У той же час в Україні вигідно купити мийку для кухні можна онлайн на порталі franke-partner.com.ua.

Критерії вибору кухонного миття

Перш за все, постає питання, чим керуватися при такому виборі. Критеріїв кілька. Визначтеся, чи співпаде стиль мийки з дизайном меблів. Подивіться, наскільки вона зручна. Можливо, вам знадобляться додаткові сучасні функції. Природно, ви зверніть увагу на ціну.

Однак, яку б модель ви не обрали, хороша мийка повинна бути стійкою до дії небажаних агресивних середовищ, з якими, проте, доведеться мати справу. Адже від кислот і миючих засобів нікуди не дітися. Також має значення, наскільки кухонна мийка може протистояти температурних перепадів і механічних пошкоджень. Господині буде зручно, якщо поверхня легко відмивається від бруду і жиру. Вам може ідеально підійти гранітна мийка, яку пропонує інтернет-магазин franke-partner.com.ua.

Деякі вироби темніють і жовтіють. Вам такі кухонні мийки, думається, не підходять. Конструкція виробу визначається розміром і особливостями розташування модуля.

До всіх цих питань потрібно підійти з максимальною серйозністю, адже мийка - серце кухні. Прекрасно, якщо є посудомийна машина, і все ж саме біля мийки господиня проводить левову частку часу, перебуваючи на кухні. Тим більше, що мийка стала багатофункціональною. До традиційного засобу для миття і сушіння посуду додалася чистка та сушка найрізноманітніших продуктів.

Скляні мийки для кухні

Якщо ви хочете мати оригінальну мийку, розгляньте варіант придбання вироби зі скла. Такі стильні кухонні мийки виготовляються тільки з загартованого скла, товщина якого становить, як мінімум, 1 см.А за рахунок термічної обробки істотно збільшується його міцність. У підсумку виходить ударостійка кухонна мийка, а це означає - відмінні механічні властивості такого виробу.

Експерти будівельних технологій порівнюють скляні мийки з моделями з граніту. Але загартоване скло має навіть більшою стійкістю до всіляких хімічних агресивних середовищ. Однак справедливості заради все ж потрібно відзначити, що скляні мийки для кухні поступаються виробам з граніту щодо стійкості до динамічних навантажень. У той же час, якщо у вас поблеми з місцем, то може ідеально підійти кутова мийка.

Що стосується вписування такої мийки в дизайн приміщення, найбільш підходящим буде стиль "хай-тек". Для даного виробу характерна елегантна простота в поєднанні з вишуканою стриманістю в деталях.


За матеріалами: Новини сьогодні
05-04-2017
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 11104

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]