Головна » 2023 » Січень » 4 » Куріння кальяну: що варто знати

Куріння кальяну: що варто знати

кальян

Кальянний магазин для багатьох це так само частий пункт призначення як і галантерея чи гастрономія. І це не дивно — кальяни стали улюбленцями багатьох українців ще кілька років тому і з того часу лишень нарощують свою популярність в країні. Саме тому одразу же хочемо звернути вашу увагу на спеціалізований онлайн-магазин amigo-hookah.com.ua. Зауважимо, що гурмани зі стажем, скоріше за все чули про Аміго Хука, а тому ця порада буде скоріше корисною для початківців чи тих, хто шукає кальян на подарунок.

Отож, запам'ятайте, що в Amigo Hookah Shop ви не просто знайдете все, що потрібно, але і зможете це замовити за помірними цінами з доставкою в будь-який куточок України. Сам тому сайт слід додати в закладки. До речі, якщо ви не сильні в кальянній тематиці, то ми хочемо розшифрувати, що саме закладено в фразу — "все необхідне". Отож, це:

  • кальяни, серед яких варті уваги товари від таких топових виробників — AMY, Embery, Garden, Yahya, Tiaga, Totem, Karma Hookah та низки інших;
  • тютюн — ваша насолода сповна буде залежати від якісного товару для щільного забивання вашого девайсу;
  • вугілля, а точніше кокосове вугілля — це ваш шлях до димної насолоди;
  • аксесуари відіграють теж важливу річ, особливо, якщо ви придбали кальян без них, а тому великою перевагою Аміґо Хука є те, що ви тут завжди також знайдете колби та калауди, чаші та шланги, мундштуки та тому подібне.

ТОП відомих виробників тютюну

Складено перелік найпопулярніших брендів, яким варто приділити увагу.

Serbetli - турецький виробник, використовує виключно натуральний мед та листи сорту Вірджинія великої нарізки, підходить новачкам завдяки низькій фортеці, дає багато диму та продукт майже неможливо спалити. В Україні замовити такий тютюн вигідно ви без проблем зможете в кальянному онлайн-магазині Amigo Hookah.  

420 light — кращий вибір для любителів смачненького. Ця курильна суміш є ідеальною альтернативою для тих, кому міцний покур не до душі. Перейшовши за посиланням https://amigo-hookah.com.ua/catalog/420-light/ ви можете обрати свій улюблений смак, який неодмінно принесе максимум задоволення. Адже тютюн 4.20 лайт - це доступна кожному смакова феєрія, яка досягається ідеальним поєднанням якісних продуктів — натуральної аромки та тютюну.

AlFakher - найвідоміший, експортується з ОАЕ, його особливостями можна вважати дрібне нарізування, насичений дим на виході та величезну смакову палітру з натуральними ароматизаторами.

Starbuzz - один із перших американських виробників, позиціонується як преміальний та рекомендується спробувати кожному любителю. Практично вся лінійка смаків виробляється на основі сорту Вірджинія, використовуються тільки натуральні аромати, особливе захоплення викликає вологість і соковитість, що дозволяє отримати багато диму.

кальян

Tangiers підходить досвідченим любителям тютюну високої міцності, насиченості продуктам надає здатність всмоктування та збереження ароматів, а наявність більшого листя та гілок зберігає максимально багато нікотину у складі. Виробник пропонує понад 100 уподобань.

Fumari - бренд з дивовижно довгою історією, як сировину використовують сорт Virginia, вміст нікотину - всього 0,05%, в основному, лінійка складається із десертних смаків, а димність вважається окремою перевагою, яка навіть потрапила до Книги Рекордів Гіннеса.

Короткий висновок

Куріння кальяну — не лише мистецтво, а й спосіб отримати максимальну насолоду. На це впливає багато факторів, у тому числі і підбір тютюну. Завдяки ж Amigo Hookah Shop кожен може знайти та замовити все краще для отримання максимальної насолоди.


За матеріалами: Новини сьогодні
04-01-2023
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1451

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]