Головна » 2019 » Квітень » 25 » Курорти Прикарпаття - відпочинок в санаторіях

Курорти Прикарпаття - відпочинок в санаторіях

Курортні міста Прикарпаття широко відомі і за кордоном, так як дозволяють відокремитися від галасливого повсякденного життя, знайшовши єднання з природою і тишею. Для бажаючих реабілітувати не тільки душу, а й тіло - підправити здоров'я, набратися сил, можливо, позбутися якоїсь хвороби, існують санаторії. Вони радують клієнтів високопрофесійною медичною допомогою, якісним сервісом, цікавими можливостями організації дозвілля, а головне - досягненням вагомого результату в питаннях лікування та оздоровлення.

Санаторії Моршина та Східниці: організація дозвілля

Один з найбільш популярних гірських курортів - Моршин, санаторії якого мають потужну лікувальну базу і розвинену інфраструктуру - бювети, спортивні майданчики, кафе, СПА-зони, тенісні корти, дитячі майданчики та інше. Любителі активного відпочинку можуть зайнятися кінним спортом, сходити на прогулянку в гори або відвідати популярні екскурсії по місцевим визначним замкам і релігійним пам'яткам, побачити легендарні скелі Довбуша або помилуватися водоспадом Шипіт та ін. На курорті Східниця санаторії не поступаються кількістю і якістю послуг, що надаються. Крім широкої культурної програми популярний екстремальний відпочинок. Взимку - гірськолижний спорт, навесні - сплави на байдарках. Навіть не виходячи за межі санаторного комплексу нудьгувати не доведеться - до послуг гостей представлені розважальні центи, кінотеатри, басейни, бібліотеки, спа-зони, більярд і багато іншого.

Харчування в санаторіях Моршина та Східниці організовано у власних їдальнях або ресторанах. Це може бути конкретне меню або «шведський стіл», страви узгоджені з медичними працівниками, якісні, відповідають нормам. Окремо існує послуга дитячого харчування.

Для того щоб правильно вибрати санаторій Східниці або Моршина, необхідно врахувати мету поїздки (часто спеціалізацію санаторію на конкретному захворюванні) і додаткові нюанси - наявність необхідних розважальних та лікувальних послуг, рейтинг і статус закладу, його місце розташування, сезон поїздки і бюджет, відгуки. Для отримання необхідної докладної інформації про конкретний санаторії, ознайомлення з фото та відеоматеріалами та вартістю послуг Ви можете скористатися нашим сайтом.

Лікувально-оздоровчий фонд санаторіїв

Кожен санаторій Моршина та Східниці має власний професійний медичний центр, де можна скористатися широким спектром оздоровчих послуг, отримати швидку допомогу, консультацію лікаря. Лікування в курортних санаторіях основується часто на використанні мінеральної води і направлено на усунення захворювань шлунково-кишкового тракту, печінки, жовчовивідних шляхів, нирок, неправильного обміну речовин і багато чого іншого. Детальніше про конкретний діагноз краще заздалегідь уточнити в обраному закладі.

Санаторії Східниці та Моршина пропонують ефективну оздоровчу програму. Найбільш популярні процедури - грязелікування, озокеритотерапія, апаратна фізіотерапія і косметологія, оздоровча фізкультура, сеанси психотерапії і тд. Поєднання професійної медицини та унікальних природних ресурсів творять чудеса - прискорюється процес одужання, зникають хронічні форми захворювань. Для того, щоб переконатися в цьому, обов'язково потрібно відвідати санаторії курортів Прикарпаття.


За матеріалами: Новини сьогодні
25-04-2019
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1710

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]