Головна » 2015 » Грудень » 8 » "Липове" громадянство ЄС - скільки воно коштує закарпатцям

"Липове" громадянство ЄС - скільки воно коштує закарпатцям

Угорці-шахраї допомагали закарпатцям отримувати угорське громадянство. У 185 випадках видані документи пропечатувалися підробною печаткою.

В Угорщині пред'явлено звинувачення підозоюваному у шахрайстві та його подільникам в оформленні громадянства Угорщини за спрощеною процедурою 594 мешканцям Закарпаття за отримання винагороди.

Як повідомив представник прокуратури області Саболч-Сатмар-Берег, йдеться про підозру, висунуту ймовірним шахраям за оформлення угорського громадянства закарпатцям за винагороду.

Встановлено, що до справи також були долучені двоє угорців із Закарпаття, які з січня 2013 року були посредниками між групою підозрюваних у шахрайстві та закарпатцями, яким оформлялося угрорське громадянство. Так, саме долучені до справи закарпатці віднаходили "клієнтів" в Україні на отримання громадянства Угорщини, збираючи за послугу 1 тисячу євро з людини.

У такий спосіб в 2013 році було оформлено громадянство загалом 594 мешканцям Закарпаття. У 185 випадках видані документи пропечатувалися підробною печаткою,інформує МТІ.

Загалом шахрайським шляхом за свої послуги підозрювані отримали 648 тисяч євро (понад 200 млн форинтів).

 


За матеріалами: Новини сьогодні
08-12-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11039

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]