Головна » 2014 » Січень » 26 » Лучани вийшли на Майдан проти режиму бандитської диктатури

Лучани вийшли на Майдан проти режиму бандитської диктатури

Тисячі лучан вийшли сьогодні, 26 січня, на Театральний майдан Луцька, протестуючи проти вбивств і переслідувань режимом Януковича українців.

Про це інформує кореспондент Вголосу.

На майдані у Луцьку зібралося до 4 тисяч людей. Під час віча члени Волинського осередку ВО «Майдан» повідомили лучанам про створення Волинської обласної Народної Ради та виконкому. Перед народом виступили і народні депутати від ВО «Свобода» Анатолій Вітів та Євген Мельник.

«Віднині виконком Народної Ради переймає на себе владу в області, яка зараз є в облдержадміністрації. А для того, щоб дати гідну відсіч бандитам ми формуємо загони народної самооборони», – повідомив Євген Мельник.

Лучани підтримали пропозицію нардепа Анатолія Вітіва про заборону діяльності на території області Партії регіонів та компартії, які винні в узурпації влади та встановлення режиму диктатури.

Також у Луцьку планується назвати одну з вулиць чи площ міста на честь героїв Майдану, які віддали своє життя у боротьбі за свободу та звільнення від бандитського режиму Януковича.

Після завершення віча колона з Театрального майдану пішою ходою рушила на Замкову площу, де відбулася панахида за загиблими у Києві режимом людьми. Панахиду відслужили біля пам'ятника жертвам політичних репресій. Під час панахиди поруч з монументом поставили портрети трьох загиблих у Києві: Юрія Вербицького, Сергія Нігояна, Михайла Жизневського.



За матеріалами: Новини сьогодні
26-01-2014
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11204

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]