Головна » 2017 » Червень » 30 » Лунала естрадна, класична та джазова музика від юних віртуозів у центрі Хуста

Лунала естрадна, класична та джазова музика від юних віртуозів у центрі Хуста

Столичний колектив підібрав для хустян та гостей міста цікавий репертуар
У центрі Хуста лунала естрадна, класична та джазова музика від юних віртуозів

До Дня Конституції на центральній сцені Хуста виступив народний художній колектив, естрадно-духовий оркестр “Юність” Київського Палацу дітей та юнацтва.

Столичний колектив підібрав для хустян та гостей міста цікавий репертуар різножанрових творів, починаючи від музики українських та світових композиторів-класиків, закінчуючи джазовими творами та рок-композиціями.

“Ми приїхали на Закарпаття, щоб відпочити і набратися сил. Відтак вирішили порадувати гостинних хустян своєю творчістю. На жаль, виступаємо не в повному складі, але з радістю даруємо свою музику всім меломанам”, — поділився з “ГК” незмінний художній керівник та диригент колективу, відмінник освіти України Михайло Нестерук.

Довідка. Естрадно-духовий оркестр «Юність» Київського Палацу дітей та юнацтва створено 1989 року як духовий оркестр. З часом колектив розвивався, змінював репертуар, набував майстерності й перепрофілювався в естрадно-духовий оркестр. З моменту заснування і по сьогодні художнім керівником та дириґентом колективу є відмінник освіти України Михайло Григорович Нестерук.

Оркестр має два склади – підготовчий та концертний, є ансамблі малих форм, окремі талановиті виконавці-солісти, з більш підготовлених та талановитих дітей створено диксиленд. Близько 70 гуртківців віком від 10 до 21 року навчаються в оркестрі грати на різних музичних інструментах, одержують знання з музичної грамоти, сольфеджіо, розвивають музичний смак та свої здібності.


За матеріалами: Новини сьогодні
30-06-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11080

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]