Головна » 2023 » Березень » 4 » Має відкрити росіянам "таємницю" про путіна розвідка США — Wall Street Journal

Має відкрити росіянам "таємницю" про путіна розвідка США — Wall Street Journal

США можуть зруйнувати політичну кар’єру путіна, якщо оприлюднять результати розслідувань вибухів у росії в минулому столітті

Перш ніж володимир путін вперше став президентом рф 1999 року, по країні прокотилася серія вибухів, як це відбувається сьогодні. Тоді все списали на чеченських терористів, але мало хто знає, що до цього причетний російський президент.

Про це пише член редакційної колегії газети The Wall Street Journal Холман В. Дженкінс-молодший. За його словами, США поки зберігають цю таємницю, але можуть використати її проти російського президента.

1999 року в декількох містах росії, у тому числі й москві, сталася серія вибухів у житлових будинках. Відомо, що загинуло близько 300 чоловік, багато з яких були пенсіонерами й загинули у своїх ліжках. Сталося це восени, а вже в грудні того року володимир путін став вперше президентом росії. Тоді ж він сказав свою знамениту фразу про "мочити в сортирі".

У вибухах тоді звинуватили саме чеченських терористів, але мало хто знає, що теракти вчинили власні служби безпеки путіна. США проводили розслідування, але досі не оприлюднили результатів.

"Один зі способів, яким США можуть допомогти: вони здебільшого зберігають мовчання про вибухи житлових будинків у росії 1999 року, які маловідомий пан путін використав, щоб просунути себе на посаду президента… США ніколи не оприлюднювали висновків власної розвідки. Зараз може бути час", — резюмував Холман В. Дженкінс-молодший.

Раніше ЗМІ розповідали про те, що президент росії дав новий наказ своїм солдатам. Дві області України мають бути захоплені у повному обсязі вже на початку весни.


За матеріалами: Новини сьогодні
04-03-2023
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1329

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]