Головна » 2023 » Травень » 5 » Масштабна лісова пожежа вирує у провінції Альберта в Канаді: евакуйовано близько 3700 жителів

Масштабна лісова пожежа вирує у провінції Альберта в Канаді: евакуйовано близько 3700 жителів

На півночі канадської провінції Альберта вирує лісова пожежа, в результаті було евакуйовано понад 3700 жителів, інформує CBC News.

Відомо, що площа пожежі займає близько 4400 гектарів.

На місці події працюють приблизно 34 пожежники “Alberta Wildfire”, чотири гелікоптери, два важких вертольоти, важке обладнання та авіацистерни.

“На жаль, протягом останніх кількох років ми спостерігаємо, як подібні надзвичайні ситуації відбуваються все частіше. Ми усвідомлюємо, наскільки це може бути стресом для тих, кому доводиться залишати свої домівки, щоб вирушити у безпечне місце. Ми сподіваємося бути їхнім безпечним притулком і завжди працюємо над тим, щоб зробити життя евакуйованих людей максимально комфортними”, – сказав мер сусіднього міста Хай-Левел.

Зазначається, що у Канаді уже розпочався сезон лісових пожеж і наразі в одній лише провінції Альберта вирує 76 лісових пожеж.

Нагадаємо, що у Люберцях у московській області вранці, 22 квітня, спалахнула масштабна пожежа. Там загорівся цех з утилізації пластику та гуми.

Як повідомляли ЗМІ раніше, в італійському ресторані в районі Саламанка в Мадриді спалахнула велика пожежа. Вона могла бути спричинена подачею десерту. Внаслідок цього двоє людей загинули і ще 10 отримали поранення.


За матеріалами: Новини сьогодні
05-05-2023
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1317

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]