Головна » 2017 » Лютий » 16 » Між «братніми народами» відбувся остаточний розрив - Аркадій Бабченко

Між «братніми народами» відбувся остаточний розрив - Аркадій Бабченко

В інтерв’ю одному з телеканалів відомий в Росії журналіст Аркадій Бабченко заявив, що відносин між Україною та РФ більше не існує, тому на них можна ставити крапку, і причиною такої ситуації є тривала війна між обома країнами, передає replyua.net.

За словами Бабченка, не варто розраховувати, що у подальшому два народи можуть зблизитися, тому що українці вибрали цілком протилежний шлях розвитку, аніж росіяни. Журналіст переконаний, що протягом найближчих півстоліття Україні вдасться досягнутим такого рівня розвитку, який нині демонструють Фінляндія та Польща. Як відомо, ці дві країни тривалий час перебували під впливом РФ, проте в потрібний час з нього вийшли.

«Можна ставити крапку між Україною та Росією. Не варто очікувати на будь-які культурні зближення, тому що українці вибрали цілком інший шлях. Польща та Фінляндія тривалий час перебували під впливом Росії, а зараз про це вже ніхто не говорить. Росія Україну вже втратила, і це потрібно розуміти», - вважає журналіст.

Також він висловив переконання, що в найближчій перспективі не варто навіть сподіватися на те, що стосунки між обома країнами налагодяться, тому що Кремль не має наміру припинять війну на Донбасі.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
16-02-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1971

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]