Головна » 2020 » Травень » 22 » Модний дитячий одяг в Україні: популярні тренди

Модний дитячий одяг в Україні: популярні тренди

дитячий одяг

Сучасні українські батьки, вибираючи вбрання для дітей, звертають увагу не лише на якість матеріалів і пошиття, але й на відповідність моделей поточним трендам дитячої моди. Останні приходять до Украіни із Заходу. Багато деталей модних моделей для малюків та підлітків взяті із «дорослих» луків. Таким чином виробники задовольняють бажання малюків у всьому копіювати старше покоління. Брендовий інтернет-магазин дитячого одягу в Україні https://nestling.com.ua/ua/ містить в каталозі останні новинки для різних вікових груп - від новонароджених малят та діток дошкільного віку до підлітків 14 років.

Мода для найменших

Створюючи наряди для новонароджених дітей, світові дизайнери роблять акцент на зручність і комфорт. Протягом декількох сезонів найбільш трендовими залишаються:

  • дитячі боді та чоловічки комбінезони для немовлят;
  • гарні та практичні комплекти для маленьких хлопчиків та дівчаток зі штанцями і лосинами;
  • дитячі пісочники та платтячка для крихітних принцес на літо.

В останніх колекціях з'явилися цікаві моделі штанців для маленьких модниць з пришивними спідницями, що продаються в наборах з одним або декількома боді. Підібрати можна варіанти дитячих бодіків з коротким і довгим рукавом. Для діток від року пропонуються зручні платтячка, джинсові комбінезони, комплекти з шортами і футболками. Палітра кольорів і різноманітність принтів вражають вишуканістю. Як декор використовуються милі рюші, кумедні вушка на кофтинках, барвисті аплікації, цікаві написи.

Одяг для дітей та підлітків від 2-х до 14-ти років

У цій категорії брендовий дитячий одяг нагадує дорослий. На піку популярності в лінійках для хлопчиків і дівчаток куртки-бомбери, що чудово поєднуються з брюками, трикотажними дитячими сукнями, модними рваними джинсами. У колекціях для молодших діток переважають яскраві кольори.

Моделі підліткового одягу більш стримані. Для хлопців та дівчат підлітків пропонуються модні речі спортивної спрямованості. Реглани, худі, світшоти, кардигани з капюшоном однаково популярні серед представників обох статей. У моді моделі підліткового одягу з незвичайним декором. На дівчатах можна зустріти оригінальні паєтки-перевертні, вишивку та стрази. Одяг для хлопців підлітків виглядає лаконічно. У колекціях переважають однотонні моделі, прикрашені великими логотипами.

Випускається модний одяг для дітей та підлітків з деніму. Прямі та завужені джинси з вилогами, манжетами, потертостями, нашивками — вибір варіантів необмежений. В тренді кольорові дитячі джинси — коричневі, сірі, рожеві та з квітковими принтами для дівчаток. Не втрачають позицій традиційні блакитні і сині джинси.

Серед брендів дитячої моди провідне місце займають Carters, OshKosh, Crazy8, Minoti, Gymboree і багато інших.


За матеріалами: Новини сьогодні
22-05-2020
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1518

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]