Головна » 2016 » Лютий » 11 » Москаль - справу "драгобратських бійців" передадуть до Нацполіції

Москаль - справу "драгобратських бійців" передадуть до Нацполіції

Розслідування справ щодо бійців "Правого сектора" з приводу сутичок на турбазі у Драгобраті передадуть Національній поліції

Про це заявив голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на канал 112.

"Ми слідство, те, що могли, закінчили. Є вказівка Генеральної прокуратури: справи, які по Львівській, Івано-Франківській, Кіровоградській області та Києву, передати на розслідування в Національну поліцію України", - сказав він.

За його словами, одні й ті ж учасники "Правого сектора" брали участь у подіях і в Кіровограді, і в Івано-Франківську, і у Києві, і у Львові, і на Драгобраті.

"Я думаю, повинні розглядатися не окремо по одному епізоду, а всі разом", - додав він.

Раніше поліція повідомила, що на території однієї з туристичних баз невідомі чоловіки в камуфльованому одязі вчинили бійку з обслуговуючим персоналом із застосуванням зброї. Згодом з'явилася інформація, що це були бійці "Правого сектору".

Учасникам сутички на Драгобраті загрожує від трьох до семи років за гратами.

Згодом Апеляційний суд Закарпатської області відпустив на поруки депутатів "Народного фронту" Юрія Тимошенка та "Батьківщини" Ігоря Луценка, заарештованих за підозрою у конфлікті з охороною готелю "Хата Магната" бійця ДУК "Правий сектор" Антона Окорокова.

Пізніше колегія суддів Апеляційного суду Закарпатської області ухвалила рішення випустити одного з "драгобратських бійців" Сергія Тищенка ("Нацика") на поруки народних депутатів.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
11-02-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1925

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]