Головна » 2018 » Березень » 29 » «Мукачівські міські депутати за прикладом берегівських також мають продемонструвати патріотизм - Москаль

«Мукачівські міські депутати за прикладом берегівських також мають продемонструвати патріотизм - Москаль

Москаль: «Мукачівські міські депутати за прикладом берегівських також мають продемонструвати патріотизм і повернути Міноборони військові містечка»

Учора (28.03) cесія Берегівської міськради одноголосно прийняла рішення про повернення в державну власність колишніх військових містечок для подальшого розташування там військової частини Міноборони України.

– Хочу наголосити, що близько 80 відсотків депутатського корпусу – це етнічні угорці, але жодна людина не проголосувала проти, – заявляє Геннадій Москаль.

– Це відповідь усім звинуваченням у «непатріотичній поведінці», які останнім часом лунають із різних сторін на адресу угорців Закарпаття.

Приклад Берегівської міськради негайно має повторити й Мукачівська міська рада, на території якої теж є колишні військові містечка.

У 2007 році за розпорядженням тодішнього прем’єр-міністра В.Януковича міськрада через фіктивний аукціон за демпінговими цінами віддала комерційним структурам В.Балоги військові містечка загальною площею понад 7 гектарів і будівлі загальною площею майже 15 тисяч квадратних метрів.

Значна частина цих об’єктів знаходиться в самому центрі Мукачева, буквально за міською ратушею. Центральна преса детально описувала цю земельну аферу:

У 2008р. наступний прем’єр-міністр Ю.Тимошенко скасувала розпорядження В.Януковича (див. документи нижче), однак повернути майно в Міноборони не вдалося. Зараз це можуть зробити міські депутати Мукачева за прикладом своїх колег із Берегова.

Як казав тодішній фаворит В.Балоги В.Ющенко: «Не словом, а ділом!»


За матеріалами: Новини сьогодні
29-03-2018
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1645

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]