Головна » 2024 » Серпень » 7 » На операцію ЗСУ у Курській області відреагувала російська опозиція: яка роль РДК

На операцію ЗСУ у Курській області відреагувала російська опозиція: яка роль РДК

російський опозиціонер Ілля Пономарьов подякував ЗСУ за операцію в Курській області. При цьому він звернув увагу на те, що українські військові зайшли саме туди, звідки по ньому самому прилетіло чотири дрони.

"Новий підхід, до речі, до того, що можна і що не можна – попереду основні підрозділи української армії (22-а мбр) замість російських добровольчих батальйонів, які тепер можуть виконувати лише допоміжну функцію.

У чомусь перехід цієї червоної лінії – це чудово та сильно допоможе на донецькому та запорізькому напрямках. Але взагалі було б правильно, аби не було обмежень на шляху розвитку російських підрозділів. росію мають звільняти росіяни, а не українці!" — заявив Ілля Пономарьов.

При цьому він уточнив, що в операції в Курській області рішення ухвалює регулярна армія.

"Я взагалі не знаю, чи є наші там, але якщо є – то на підхваті, а у попередніх операціях на Курщині та Білгородщині вони були головними. І я в цьому бачу результат зміни керівництва, яке дивиться на підрозділи виключно через військову призму, ігноруючи політичну сторону питання", — заявив опозиціонер.

Нагадаємо, минулого тижня до будинку російського опозиціонера Іллі Пономарьова під Києвом прилетіли дрони. Сам політик зазнав незначних поранень.

Також розповідали про те, які цілі переслідують ЗСУ, розпочавши операцію у Курській області. Серед них нелінійна відповідь, яка допоможе українським військовим на Донбасі, оскільки відверне частину сил загарбників, які тепер будуть змушені обороняти свої території.


За матеріалами: Новини сьогодні
07-08-2024
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1205

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]