Головна » 2013 » Вересень » 18 » На Перечинщині правоохоронців вчили втихомирювати фанів

На Перечинщині правоохоронців вчили втихомирювати фанів

Днями в Перечині на стадіоні правоохоронці проводили навчання «Хвиля». Було змодельовано ситуацію з припинення порушень громадського порядку під час проведення футбольного матчу.

За легендою, наприкінці першого тайму гравець однієї з команд в штрафному майданчику біля своїх воріт порушив правила гри. Суддя футбольного матчу на дане порушення не зреагував та продовжив гру. На останніх хвилинах першого тайму гравець команди-порушника забиває м’яча у ворота супротивника. Тоді між вболівальниками двох команд розпочинається бійка.

Працівники міліції, задіяні на охорону громадського порядку, негайно повідомляють про подію в чергову частину Перечинського райвідділу міліції та намагаються вгамувати розлючених вболівальників. Ця подія одразу реєструється в Єдиному обліку. Однак вгамувати натовп не вдається, вони починають виривати дерев’яні лавки навколо стадіону та розбивати шибки на будівлі поряд з стадіоном.

 Виникла загроза життю та здоров’ю жителів навколишніх будинків, працівників федерації футболу, міліції. Керівництвом приймається рішення про проведення спеціальної операції «Хвиля» та вводиться в дію загін Перечинського райвідділу міілції. По прибутті загону начальник ставить конкретні завдання керівникам бойових груп. Міліціонери, в ході проведення операції, припинили порушення.


Навчання пройшли на високому професіональному рівні. Начальник райвідділу міліції Віктор Ребрей подякував особовому складу за проведену роботу та висловив сподівання, що засвоєні навички міліціонерам ніколи не доведеться використовувати на практиці.

Мирослава Пекар

За матеріалами: Новини сьогодні
18-09-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11403

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]