Головна » 2017 » Липень » 31 » На Виноградівщині провели День Вербовця і Чорного Потоку. ВІДЕО

На Виноградівщині провели День Вербовця і Чорного Потоку. ВІДЕО

Гостями на святі закарпатського села були мер та депутати трьох населених пунктів Угорщини.

Вперше за багато років Вербовецька сільська рада, до якої входять два села, працює без дотацій. Ця обставина стала  добрим приводом для того, щоб організувати свято для селян.

Суттєво поповнити сільську скарбничку тут вдалося завдяки місцевим підприємцям.  Відколи в краї запрацювала програма підтримки Еде Егана, їхня кількість у Вербовці  зросла в чотири рази.

-Організувати свято на хорошому рівні нам допомогла й участь у дзеркальному грантовому проекті з нашими угорськими побратимами,- розповів Вербовецький сільський голова Іван Зелик.- Ми отримали біля тридцяти тисяч гривень, за які маємо змогу запросити до нас на свято не лише артистів-аматорів, але й популярний дует Sós Fecó & Hencsy.

Прикметно, що почесними гостями на святі закарпатського села, поруч із керівництвом районної адміністрації та очільниками громад сусідніх сіл, були представники трьох населених пунктів Угорщини, з якими подружився Вербовець, та консул з Берегова.

Традиційно на святі нагороджували кращих людей села. Кілька годин поспіль на сцені з піснями і танцями виступали артисти. Для дітей працювали різноманітні атракціони. А дорослі розважалися, дегустуючи  напої та закусуючи стравами місцевої кухні.

Багатьох зацікавив розіграш лотереї, де за кілька гривень можна було виграти сучасну пральну машину,  а також вісім складометрів дров на зиму від Виноградівського держлісгоспу.


За матеріалами: Новини сьогодні
31-07-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1904

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]